Home»Muzika»Kolja prvi put stiže u Fest… Koncertne promocije albuma “4 prsta” 15. i 16. marta u zemunskom klubu

Kolja prvi put stiže u Fest… Koncertne promocije albuma “4 prsta” 15. i 16. marta u zemunskom klubu

4
Shares
Pinterest Google+
Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX
Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX

Poznati autor, gitarista i pevač, Nikola Pejaković Kolja nastupiće prvi put u klubu Fest i to 15. i 16. marta. Kolja u Festu nastavlja koncertnu promociju aktuelnog albuma “4 Prsta” (Long Play), pozamašnu zbirku od čak 19, u bluzu utemeljenih ali ipak žanrovski raznolikih kompozicija.

– Ovaj album je pun muzike, duboko je zarezao u muzičku prošlost, svest i stanje mog producenta, gitariste i prijatelja Voje Aralice i mene, tako da ga ja, zaista, posmatram kao moj ključni i najbolji album…  Želim da ova ploča dođe do ljudi i da se sluša. Ranije, nisam baš puno mario za to – ističe Kolja.

Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX
Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX

Album donosi sa strašću odsvirane bluzične stvari kakve su “Starost neće nikoga da čeka”, “Došla si kasno” ili “Slika pokojnog druga”, ali zatim zna da poleti u soul-pop “Nema me bez nje” ili uspori sa laganom “Uzmi ovu pesmu” i reflektivnom “Život je san”, čak skrene u pevanje na engleskom u “Land of Hope” ili iznenadi sa tri, gudačima obojena, instrumentala.

U Koljinom bendu su uz gitaristu Voju Aralicu i klavijaturistu Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se na muzičkoj sceni predstavio albumima “Mama, nemoj plakati” (2001), “Kolja” (2009) i  “Grobovlasnici” (2013).

Koncertima u Festu raduju podjednako i Kolja i njegova publika pa za ove koncerte već vlada veliko interesovanje.

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska).  Do 5.marta mogu da se kupe po ceni od 1400 dinara, a posle tog datuma cena će iznositi 1600 dinara.

Previous post

Jbg, nema više... Rasprodat koncert benda Bullet for my Valentine u DOB-u...

Next post

OBJAVILI, PA IZBRISALI... Da li je to bend THE NATIONAL snimio novi album?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *