Home»Muzika»Jbg, nema više… Rasprodat koncert benda Bullet for my Valentine u DOB-u…

Jbg, nema više… Rasprodat koncert benda Bullet for my Valentine u DOB-u…

5
Shares
Pinterest Google+
Bullet For My Valentine/ Photo: Facebook @BulletForMyValentine
Bullet For My Valentine/ Photo: Facebook @BulletForMyValentine

Kada smo krajem januara najavljivali koncert benda Bullet For My Valentine napomenuli smo da je broj ulaznica limitiran i da požurite sa kupovinim.

Ko je poslušao savet – biće u Domu omladine 3. aprila, a ko nije – ništa od koncerta ovaj put. Da, koncert je rasprodat!

Poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine nastupiće prvi put u karijeri u Srbiji, tačnije beogradskom Domu omladine 3. aprila ove godine. Specijalni gosti biće domaći melodic death metal bend Nemesis.

Photo: Promo
Photo: Promo

Bend je oformljen 1998. godine kao Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promenili u Bullet For My Valentine, a debi album “The Poison” objavili su 2005.

Od tada su odsvirali koncerte/turneje po celom svetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih  poslednji “Gravity” (Spinefarm) prošle godine.

Dobitinici su i mnogih nagrada za najbolje novajlije (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji singl (“Kerrang!”)…

Bend trenutno čine pevač i gitarista Met Tak, gitarista Majkl Pađet, basista Džejmi Matias i bubnjar Džejson Dauld.

Na izričit zahtev Velšana odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom naprave nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji.

Broj ulaznica bio je limitiran na svega 800 primeraka sa naznakom da neće biti doštampavane niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor.

Nemesis/ Photo: Magdalena Stanković
Nemesis/ Photo: Magdalena Stanković

Kao što smo već rekli na početku teksta, specijalni gosti biće Nemesis – jedini ženski death metal bend sa naših prostora, visoko cenjen u underground krugovima. 

Beogradski bend u sastavu: Sanja, Aleksandra, Tijana, Biljana i Selena već više od dve godine aktivno promoviše svoj autorski rad srpskoj publici. Do sada su objavile tri singla i dva video spota, a trenutno su u fazi snimanjaj prvog albuma.

Previous post

U ČAST FREDIJU... Pogledajte oskarovski nastup grupe Queen i Adama Lambera

Next post

Kolja prvi put stiže u Fest... Koncertne promocije albuma "4 prsta" 15. i 16. marta u zemunskom klubu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *