Home»Muzika»Laibach objavili novi singl “The Coming Race” i započeli turneju… preskočiće nas ovog puta

Laibach objavili novi singl “The Coming Race” i započeli turneju… preskočiće nas ovog puta

3
Shares
Pinterest Google+
Laibach/Photo: facebook@Laibach
Laibach/Photo: facebook@Laibach

Uz filmsku premijeru dugoočekivane akcione avanture “Iron Sky – The Coming Race” Laibach je objavio “The Coming Race” s gostujućom pevačicom Mariom Majom, singl koji će se naći i na zvaničnom soundtrack albumu.

“The Coming Race” ujedno je najavila i evropsku “Sound Of Music” turneju grupe, koja je započela 21. februara koncertom u bečkom Simm Cityju, u Austriji, a potom će obuhvatiti skoro sve zemlje zapadne i srednje Evrope i Velike Britanije i 15. maja okončati u Cankarjevom Domu, u Ljubljani, u Sloveniji.

Album “The Sound of Music” sadrži pesme izvedene tokom severnokorejske turneje iz 2015. godine, zatim muziku iz dokumentarnog filma “Liberation Day” koji je snimljen tom prilikom, ali i interpretaciju “Arirang”, tj. tradicionalne korejske narodne pesme koja u neku ruku predstavlja neslužbenu himnu i Severne i Južne Koreje, koju je grupa snimila kako bi se obeležio ovogodišnji istorijski samit u Singapuru gde su se sastali američki predsednik Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong-Un.

Album je sniman i produciran u Ljubljani i Pjongjangu, i predstavlja uspešnu saradnju između Laibacha i Silencea (Primož Hladnik i Boris Benko), koji su takođe bili koautori prethodnog albuma “Volk”.

Previous post

MALO OKASNILA, ALI NEMA VEZE... Kejt Buš objavila prvi oficijalni video spot za pesmu "Rocket Man" iz 1991.

Next post

Šta su ti te nove tehnologije... U galeriji L`Atelier des Lumieres u Parizu možete da "uđete" u slike Van Goga i prošetate njima

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *