Home»Muzika»Homeland»“Sad je kraj”… Čovek bez sluha predstavio novi video singl sa aktuelnog albuma “Stanimo u gard”

“Sad je kraj”… Čovek bez sluha predstavio novi video singl sa aktuelnog albuma “Stanimo u gard”

4
Shares
Pinterest Google+
Čovek bez sluha/Photo: Aleksandar Zec
Čovek bez sluha/Photo: Aleksandar Zec

Pank rok bend Čovek bez sluha objavio je četvrti video singl “Sad je kraj” sa aktuelnog albuma “Stanimo u gard”.

– Sad je kraj je prikladna pesma za kraj bilo čega… Pisana retroaktivno, naopako, od refrena ka strofi. Momenat kad rasčistiš da je sad “kraj”, a onda odlučiš da vratiš film kako je do toga sistematski došlo i podeliš priču sa prijateljima. Smatrali smo da je pesma odličan radijski i TV singl čemu je puno doprineo njen producent Voja Aralica – kaže frontmen benda, Miki Radojević.

ČBS su sa novog albuma prvi spot “I posle svega” snimili u matičnom Kragujevcu, ali su zatim “Ti samo misliš da me znaš” i “Stanimo u gard” realizovali u Hrvatskoj, da bi specijalno za rad na “Sad je kraj” otišli u Makedoniju, u Ohrid.

Čovek bez sluha/ Photo: Gordan Jović
Čovek bez sluha/ Photo: Gordan Jović

– Ne da bi slikali jahte i palme, već zbog saradnje sa ZEBRA produkcijom koja u celosti potpisuje spot i koja je, po mom mišljenju, ubola centar i napravila jednostavan ali jako dopadljiv vizuelni oblik pesme. Ponovo smo snimali u rustičnom okruženju napuštene fabrike, samo ovoga puta u kombinaciji zapaljenog petroleja i letnje noći. Uz tehničku podršku naših makedonskih kolega, benda The Backdoor i zvezde spota Nikole Jordanoskog u ulozi fire-dancera sa sobom iz Makedonije nosimo jedno sjajno iskustvo – kaže Radojević.

Čovek bez sluha objavio je prošle jeseni album “Stanimo u gard” (na CD-u i digitalnim platformama za promotersku kuću Long Play) koji, ističe Radojević, “donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila”.

Pored gitariste i pevača Radojevića, ČBS čine bubnjar Vladimir Lazarević-Lune, basista Miodrag Zdravković-Mikica i gitarista Sava Mirović.

U nastavku turneje ČBS promovišu “Stanimo u gard” nastupima 15. februara (21:00) u klubu Fest u Zemunu, kao i 16. februara u Pozitivu u Staroj Pazovi.

Previous post

Dan zaljubljenih u Beograd stiže dva dana ranije... Tom Odel sutra u Hali sportova

Next post

Demo bendovi, ovo je vaša šansa... "Zbrka u najavi" 2. marta u Užicu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *