Home»Muzika»Homeland»“Lutka”… Kraljevački Krstaši predstavili novi singl

“Lutka”… Kraljevački Krstaši predstavili novi singl

5
Shares
Pinterest Google+
Krstaši/Promo
Krstaši/Promo

Kraljevački bend Krastaši predstavio je novi singl “Lutka” (Metropolis Music). Tekst pesme napisao je Goran Milosavljević, muziku bend Krstaši, a za snimanje, miks i produkciju bio je zadužen Nemanja Popović.

Singl je sniman u studiju Viša Klasa (Nemanja Popović), Bigz u Beogradu. Omot singla uradila je Jelena Krunić Slavković.

Krstaši su hard ’n’ heavy/punk/ rock bend iz Kraljeva. Ekipu čine: Vladimir Krunić (vokal), Ivan Nikolić Coki (gitara), Milan Rakonjac (bas gitara), Milan Marković (gitara) i Strahinja Đorđević (bubnjevi).

Krstaši/Promo
Krstaši/Promo

Krstaši u ovom sastavu rade od 2010. godine, ali sam bend traje daleko duže, od 1993. kada je nastupao u sasvim izmenjenom sastavu, osim frontmena Vladimira Krunića koji je od početka u priči.

U periodu od 2012. do 2015. godine bend je nastupao po klubovima širom Srbije. Autorski rad je jedna od stvari na čemu su ozbiljno radili, tako da je prvi albuma spreman pune četiri godine.

Svoj prvenac, album “Noć”, Krstaši su objavili u julu 2016. godine za izdavačku kuću Metropolis Music.

Za njih važi da su jedan od najboljih domaćih live bendova, a pored svirki po klubovima naastupali su na najznačajnijim festivalima – Zaječarska gitarijada, Love Fest, Belgrade Demo Fest, Aero rock festival u Kraljevu, Pozitivni koncert Novi Sad, Majskoj gitarijadi u Ljubićevu, Užički Rock Fest …

Previous post

Devastation Night... Blankfile, Frozen Moonlight i Obscured 23. februara u novosadskom klubu CK13

Next post

Queen ipak svira na dodeli Oskara... Mej potvrdio: Bićemo tamo, verujemo da će Rami Malek dobiti nagradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *