Home»Film»KAKVA VEST ZA FANOVE STIVENA KINGA… Posle 40 godina stiže nastavak kultnog horora

KAKVA VEST ZA FANOVE STIVENA KINGA… Posle 40 godina stiže nastavak kultnog horora

4
Shares
Pinterest Google+
Isijavanje/Photo: YouTube printscreen
Isijavanje/Photo: YouTube printscreen

Pojavila se stvarno velika vest za fanove romana Stivena Kinga – nastavak “Isijavanja” stiže u bioskope u novembru ove godine.

“Doctor Sleep” je nastavak kultnog “Isijavanja”, koji prati odraslog Denija Toransa koji se bori sa alkoholizmom i demonima iz prošlosti. Dok radi u bolnici, gde misteriozno “uspavljuje” pacijente čijim je životima došao kraj, uz pomoć “isijavanja”, moći koju ima od rođenja, shvata da “Pravi čvor”, grupa besmrtnih zlih bića otima decu i muči ih. Torans će morati da posegne u najdublje i najmračnije delove sebe kako bi, uz pomoć devojčice sa kojom je na telepatskoj vezi, pobedio monstrume.

Glavnu ulogu tumačiće Juan Megregor, dok će se u ostalim pojaviti Rebeka Ferguson i drugi.

Variety piše da ćemo ovaj film gledati ranije nego što je bilo predviđeno. Iako je premijera bila zakazana za sledeću godinu, ipak stiže u novembru 2019. godine.

Malo bi bilo reći da je “Doctor Sleep” podelio fanove – dok jedni smatraju da je u pitanju sjajna knjiga, drugi misle da odrasli Deni u borbi protiv “Pravog čvora” nije dostojan nastavak kultnog romana i filma o Džeku Toransu i hotelu Overluk.

Režija je poverena Majku Flanaganu, režiseru koji je ranije obradio roman “Džeraldova igra” u produkciji Netfliksa, a ta adaptacija naišla je na pozitivne kritike publike.

Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju ovaj film, a to se verovatno može reći i za samog Kinga, pošto je svojevremeno izjavio da je bio “zgrožen” Kjubrikovom verzijom “Isijavanja”. Podsetite se:

HL/Izvor: mondo.rs

Previous post

The Chemical Brothers predstavili novi singl i spisak pesama s novog albuma

Next post

Rainmaker u Atom Akademiji... Dva sata Iron Maidena za Beograđane

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *