Home»Muzika»Sofi Tukker ispunjavaju svoje snove… i nominacija i nastup na dodeli Gremmy nagrada. A onda… pravo na Exit

Sofi Tukker ispunjavaju svoje snove… i nominacija i nastup na dodeli Gremmy nagrada. A onda… pravo na Exit

4
Shares
Pinterest Google+
Sofi Tukker/ Photo: Exit
Sofi Tukker/ Photo: Exit

Ovogodišnja ceremonija dodele Grammy nagrada polako otkriva svoj zvezdani plan i program, pa je juče objavljeno da će energiju poznatog događaja podići popularni jungle-pop i house dvojac Sofi Tukker.

Oni su potvrdili da će nastupiti tokom ceremonije otvaranja Grammy nagrada, koju će voditi harizmatični muzičar Shaggy.

Ovo je još jedno priznanje za sastav koji nesumnjivo postaje favorit muzičke scene, jer su takođe nominovani za Grammy u kategoriji najboljeg dance/elektronskog albuma za svoj prvenac “Treehouse”, dok su svoju prvu nominaciju uspeli da osiguraju još 2017. godine debitnim singlom “Drinkee”.

Zvezdana putanja njujorškog dvojca Sofi Tukker, koje znamo i po hitu “Best Friend”, dovešće ih ove godine do glavne bine EXIT festivala, a interesantno je da su 2019. započeli u velikom stilu, objavivši house kolaboraciju “Mi Rumba” koju potpisuje i zvezda prošlogodišnjeg Exita – ZHU.

– ZHU je sjajan producent i bili smo uzbuđeni što ćemo da radimo zajedno i da vidimo šta će se dogoditi – kažu članovi Tucker Halpern i Sophie Hawley-Weld i dodaju:
– Sam proces bio je veoma zabavan i prirodan, većinu vremena smo se smejali i plesali. Škakljivo je i dopada nam se.

Poigravajući se sa raznolikim žanrovima, kulturnim uticajima i snažnim porukama, duo je objavio niz uspešnih singlova kao što su “Baby, I’m A Queen”, “Batshit” i “Best Friend” koji ne silazi sa radio stanica i koji je svojim zaraznim ritmom zaposeo top liste po objavljivanju, a mogli smo ga čuti i u filmu “Ocean’s 8” i reklami za iPhoneX.

Album “Treehouse” našao se na muzičkom tronu iTunes Dance liste u čak 26 zemalja, a plesnu moć numera sa ovog albuma Sofi Tukker dobili su priliku da pokažu u popularnim talk-show emisijama koje vode Jimmy Fallon, Connan O’Brien i drugi.

Petrovaradinsku tvrđavu na narednom izdanju EXIT festivala od 4. do 7. jula posetiće neka od najaktuelnijih imena, ali i žive legende svetske muzičke scene, među kojima su rok titani The Cure, rok bend o kome se trenutno najviše priča Greta Van Fleet, najčuveniji DJ svih vremena Carl Cox, zvanično najpopularniji DJ tandem Dimitri Vegas & Like Mike, te hitmejkeri Lost Frequencies, Sofi Tukker i Tom Walker. Tu su i Phil Anselmo, Tarja Turunen, ali i plejada sjajnih bendova poput 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos, kao i mnoga druga velika imena koja će biti objavljena u narednim nedeljama.

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja  55% uštede u odnosu na finalnu cenu.

Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2.990 dinara za parter i 4.490 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara.

Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Previous post

LET`S ROCK`N`ROLL ... U aprllu stiže "Letim sanjam dišem - alternativna verzija" Električnog orgazma

Next post

Došlo vreme za "Demonkratiju"... Crveni karton predstavio novi video singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *