Home»Muzika»PPT u DOB-u… Promocija albuma “U nedostatku volje i smisla”

PPT u DOB-u… Promocija albuma “U nedostatku volje i smisla”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Beogradski bend PPT posle godinu i po dana pauze vraća se na scenu. Ekipa će 25. januara nastupom u Domu omladine koncertno promoiovisati debi album pod nazivom “U nedostatku volje i smisla”

Prirodno Pravo i Tečurke nastao je 2013. godine pod uticajem duhova undergrounda iz devedesetih godina koji su preuzeli ovaj šestočlani bend i rešili da tvrd zvuk vrate u gradske klubove. Izvodeći davno zaboravljenu veštinu rapcorea, PPT je zadobio simpatije publike koja ih je pratila od Dangube, preko Underworlda, Guna, Festa, Elektropionira pa sve do bedema Kalemgdana na festivalu Rokanje.

Posle objavljivanja spotova za pesme “Slabo” i “Ludak” bend se posvetio radu na debi albumu U nedostatku volje i smisla” za koji kažu da će ga predstaviti kako jedino ume – divlje, sirovo i bez dlake na jeziku.

Ulaznice po ceni od 300 dinara (pretprodaja) možete da kupite u sledećim lokalima: Ljubimac (Cetinjska 15), Ljubičica (Gospodar Jovanova 33) i Belvi (Preradovićeva 3, Zemun). Na dan koncerta, na ulazu u DOB, cena ulaznice iznosiće 400 dinara.

Previous post

SOLSTAFIR 22. marta u Novom Sadu, ali na drugoj lokaciji

Next post

Najjači Sea Star u najavi... Techno in Paradise uz Papa Svena, Ninu Kravic, Ilarija Alikantea...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *