Home»Muzika»Dejv Grol Voli pivo, ali gravitacija ne voli Dejva Grola… a evo kako je do došlo do toga…

Dejv Grol Voli pivo, ali gravitacija ne voli Dejva Grola… a evo kako je do došlo do toga…

5
Shares
Pinterest Google+
Dejv Grol, Foo Fighters/Photo: facebook@foofighters
Dejv Grol, Foo Fighters/Photo: facebook@foofighters

Nova godina za Foo Fighterse počela je naopako. Verujemo da niko nije zaboravio epizodu kada je Dejv Grol frontmen Foo Fightersa, 2015. tokom koncerta u švedskom Geteborgu pao s pozornice i slomio nogu. Grol se prošle godine čak i našalio na račun te slavne epizode, a onda mu se to dogodilo opet. Ovog puta pad je završio bez težih posledica. I naravno da svet ponovo ima snimak svega.

Foo Fightersi su 2019. započeli prvim koncertom u klubu “The Joint” u Las Vegasu prošle srede. Dobri, stari Dejv Grol, u želji da se približi fanovima, spustio se na ivicu pozornice gde mu je jedan od fanova dodao limenku piva. U trenutku kada smo videli na koji nacin je želeo da je popije već smo vikali “ne, majstore, ne radi to”, jer to naravno ne može da prođe bez nekog teškog gafa. I evo kako se završilo…

 

U 24 godine dugoj istoriji Foo Fighters su objavili 9 studijskih albuma, osvojili 12 Grammy nagrada, i samo u SAD prodali više od 14 miliona albuma. Headlineri su svih najvećih svetskih festivala, a na samostalnim koncertima nižu impresivne brojke posete. Leto 2019. band će provesti nastupajući na manjem broju evropskih festivala, kombinovanih sa samostalnim koncertima, od kojih će dva odsvirati u pulskoj Areni.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Četiri razloga zbog kojih su knjige bolje od filmova...

Next post

NI KORAK NAZAD u žestokom ritmu... 9. februara Cannibal Mosquitos stižu u Svilajnac

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *