Home»Muzika»I DALJE JE ŠAMPIONKA SVIH LUZERA SVETA… Suzan Bojl se vratila na scenu i… ponovo briljirala

I DALJE JE ŠAMPIONKA SVIH LUZERA SVETA… Suzan Bojl se vratila na scenu i… ponovo briljirala

4
Shares
Pinterest Google+
Suzan Bojl/Photo: YouTube printscreen
Suzan Bojl/Photo: YouTube printscreen

Pevačica Suzan Bojl vratila se na muzičku scenu za potrebe sinoćnjeg nastupa u šou programu America’s Got Talent: Šampioni, prenosi E! News.

Škotska pevačica, koja je postala svetski poznata osvajanjem drugog mesta u trećoj sezoni muzičkog takmičenja Britanija ima talenat, prvi put nakon devet godina vratila se pozornicu ovog takmičenja, a njen povratak nije bio ništa drugo nego – inspirativan.

Suzan, koja je prošle godine napunila 57 godina, izabrala je da izvede pesmu “Wild Horses” koju je pevala tokom svog prvog pojavljivanja na televiziji 2009. godine.

– Samo želim da kažem da je apsolutna čast i zadovoljstvo što sedim ovde i što vas slušam. Vi imate anđeoski glas – kazala je Mel B, bivša članica grupe Spice Girls i članica žirija.

Suzan Bojl/Photo: YouTube printscreen
Suzan Bojl/Photo: YouTube printscreen

– Ne mogu da izdvojim nijednog drugog takmičara koji je obeležio ovu sezonu uz tebe. Ti si onaj takmičar koji je napravio veliku razliku i apsolutno sam oduševljen što si ovde – dodao je Sajmon Kauel, producent.

U kratkom intervjuu pred izlazak na scenu, Suzan se prisetila kako joj se publika smejala kada se pojavila u emisiji i rekla da želi da postane profesionalna pevačica.

Rekla je da nije imala predstavu da će uslediti svetska slava, ali da joj je drago što je stala na scenu Talenta.

– Promenio mi se život. Bila sam obična i živela sam sa mačkom. Prodala sam preko 20 miliona ploča i to je previše za mene – kroz smeh kaže Suzan.

Na pitanje da li sebe smatra šampionom, Britanka kaže:

– Ja sam šampion za one koji nemaju samopouzdanja da urade to što žele, za one koji nemaju glas, za one koje drugi ne primećuju.

HL/Izvor: cdm.me

Previous post

CINIČNO, IRONIČNO, BRZO I JAKO... Misha Mashina & Mashtrakala objavili album "Ravna ploča"

Next post

Beogradski Tea Break predstavio spot za pesmu "Breathing"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *