Home»Muzika»Homeland»ČETVRTI BELGRADE RIOT FEST 29. decembra u Garaži

ČETVRTI BELGRADE RIOT FEST 29. decembra u Garaži

4
Shares
Pinterest Google+
Dža ili Bu/ Photo: AleX
Dža ili Bu/ Photo: AleX

Četvrti Belgrade Riot festival biće održan 29. decembra od 20h u klubu Garaža. Na prednovogodišnjem pank druženju nastupiće Direktori, Dža ili Bu, NBG, SMF, Terrier i Blast 77.

Na samom kraju 2018. godine u klubu Garaža desiće se festival koji ni jedan panker u gradu ne treba da propusti – Novogodišnji Belgrade Riot festival okupiće bendove koji su bili nosioci pank scene sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, ali i neke nove bendove koji na pravi način nastavljaju beogradsku pank tradiciju. Tako će se na bini 29. decembra naći legendarni Direktori, Dža ili Bu, NBG i SMF, ali i Terrier i Blast 77.

– Očekujte ekskluzivne goste, dobru zabavu, druženje sa prijateljima koje ste ko zna kada videli na koncertima, jer ovo se ne propušta – kažu organizatori festivala i pozivaju sve prave ljubitelje panka da u dobrom raspoloženju isprate 2018. godinu i daju podršku bendovima koji svojom svirkom i energijom i dalje pokazuju da su legende ovog žanra na ovim prostorima.

Direktori/ Ptono: AleX
Direktori/ Ptono: AleX

Satnica festivala:
20h – BLAST 77
21h – DIREKTORI
22h  – DŽA ILI BU
23h – NBG
00h – TERRIER
01h – SMF

Ulaznice za Belgrade Riot 4 po ceni od 600 dinara u prodaji su u Žila Shopu, Felix Shopu (TC Sremska) i Gradskom kutku. Na ulazu u klub Garaža 29. decembra, ulaznice će biti dostupne po ceni od 800 dinara.

Previous post

Breunion Boys, bend koji hoće da sruši Brexit turnejom po britanskim pabovima

Next post

LET ME BE FRENK... Kevin Spejsi progovorio posle više od godinu dana, u bizarnom video snimku tvrdi da nije kriv za seksualni napad

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *