Home»Muzika»DJ World»NOVAC TO NE MOŽE DA KUPI… Karl Koks otkrio zašto se vraća na EXIT

NOVAC TO NE MOŽE DA KUPI… Karl Koks otkrio zašto se vraća na EXIT

3
Shares
Pinterest Google+
Karl Koks/Exit promo
Karl Koks/Exit promo

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, Karl Koks (Carl Cox), odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu narednog leta.

Zahvaljujući njemu, energija idućeg Exita biće visoka od samog starta jer nas već prvog dana očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih časova. Biće ovo ujedno i obeležavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće žurke u istoriji elektronske muzike.

– To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava – potvrdio je Koks i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem: – Novac ne može da kupi taj osećaj, ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita.

Dance Arena/Exit promo
Dance Arena/Exit promo

Iako je Koksova veza sa Exitom dosta duga i snažna, ipak ga dugo nismo videli na Dance Areni, kao ni u Srbiji, a glavni razlog za to je njegova odluka od pre nekoliko godina da maksimalno smanji broj nastupa. Zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom danas pravi praznik i jedno od iskustava koje se ne propušta:

– Svi unutar Exit tima smo izuzetno uzbuđeni dolaskom Karla na EXIT iduće godine – izjavio je osnivač festivala Dušan Kovačević i dodao: – U pitanju je prava ekskluziva, jer otkako je odlučio pre nekoliko godina da smanji broj nastupa i pojavljuje se samo u specijalnim prilikama, postavilo se pitanje da li će ikada ponovo doći u naše krajeve. Na sreću, emotivni poziv koji smo mu uputili zajedno sa fanovima je dao rezultat i njegov menadžment nam je potvrdio da Karl ima veliku želju da se vrati na EXIT, te da je zbog toga odbio višestruko veće ponude nekih zemalja u okruženju. Ono što je sigurno da nas na otvaranju Exita iduće godine očekuje zaista posebno veče i žurka koja će nesumnjivo ispisati nove stranice istorije Dance Arene.

Povratku ovog DJ velikana na EXIT prethodila je uzbudljiva zajednička akcija organizatora i njegovih brojnih fanova – nakon što je objavljeno da je apsolutni pobednik godišnje ankete u kojoj je publika Exita sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na Dance Areni, prošle nedelje na svim zvaničnim kanalima Exita objavljen je video u kojem su organizatori pozvali “Kralja Karla” da se vrati na tvrđavu, u šta su se odmah uključili i brojni fanovi koji su podelili video uz hešteg #CarlCoxEXIT, pozivajući ovu živu ikonu za miks pultom da se vrati pred “najeksplozivniju publiku”, kako ju je lično nazvao u jednom od brojnih intervjua gde je govorio o Exitu.

Potvrda za njegov nastup na zvanično najboljem evropskom festivalu stigla je tokom prethodne noći od njega lično, a on sam je posle prve evropske titule prorekao da će EXIT “dobiti još jednu, dve, tri takve nagrade u budućnosti”, što se i ostvarilo.

EXIT festival biće održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, kao i gitarski heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.

Previous post

REMINDER... Stigao novi singl i spot Kirila Džajkovskog

Next post

Kuda vas vode putevi... Možda na prednovogodišnje druženje sa liderom benda Irie FM

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *