Home»Muzika»Homeland»Sana Garić… Dva nova spota kao najava zimske turneje

Sana Garić… Dva nova spota kao najava zimske turneje

11
Shares
Pinterest Google+
Sana Garić/ Photo: Promo
Sana Garić/ Photo: Promo

Sana Garić predstavila je dva nova spota za pesme “Nešto u nama” i “Cvet na vodi” (sa debi albuma “Svet za nas” objavljenog 2017. za Maskom Records) koji su ujedno i najava njene zimske turneje.

Album “Svet za nas” je od strane muzičke kritike ocenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Za režiju spotova bio je zadužen Dušan Jauković koji je ujedno bio i direktor fotografije. Za kolor korekciju bio je zadužen Marko Paunović, a za postprodukciju, digitalni kompoziting i kao asistent kamere — Vladan Điri Vasiljević.

Sana Garić/ Photo: Promo
Sana Garić/ Photo: Promo

Posle ovogodišnjih uspešnih letnjih nastupa na festivalima INmusic (Zagreb), koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi) i Nišville jazz festival, Sana kreće na zimsku koncertnu turneju.

Koncerti u okviru turneje biće održani u klubovima u Splitu 14. decembra (Judino drvo), Sarajevu 13. decembra (Jazzbina) i Beogradu 11. januara (KC Grad).Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastav Darkwood Dub i Tom Feđa Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.

Previous post

Barka Dilo... Koncertna promocija albuma "Karta slučaja" 14. decembra u Dorćol Platzu

Next post

Američki treš metalci Testament prvo poznato ime Arsenal Festa 09

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *