Home»Film»Homeland»Posle 13 godina Del Arno Band objavljuje novi album… “Ako ne znaš šta da radiš” stiže u januaru

Posle 13 godina Del Arno Band objavljuje novi album… “Ako ne znaš šta da radiš” stiže u januaru

4
Shares
Pinterest Google+
Del Arno Band/ Photo: delarnoband.com
Del Arno Band/ Photo: delarnoband.com

Najpoznatiji rege sastav na našim prostorima, posle više od jedne decenije, 25. januara 2019. godine objaviće novi album pod nazivom “Ako ne znaš šta da radiš” za Mascom records.

Del Arno Band će tim povodom održati i veliki beogradski koncert u Domu omladine 9. februara.

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiji i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ovo vreme.

Photo: Promo
Photo: Promo (Mascom)

Na albumu će se naći deset pesama, među kojima su i dva već objavljena singla “Još uvek ima nade” i “Stari lek”, ali i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak. Tokom decembra, bend će objaviti i spot za treći singl “Meni se okreni”.

– Realno je da svako pomisli da je pauza nastala između našeg prethodnog albuma i izdanja koje se nalazi pred nama prevelika. DAB prihvata tu kritiku bez pogovora i saopštava da su vremena preispitivanja završena još krajem 2015. i početkom 2016. godine. U godini kada smo doživeli da reggae muzika bude uvršćena na spisak svetske kulturne baštine UNESCA, sa radošću vam javljam da je novi album u štampi i da stiže konačno! Tačno znamo šta smo naumili, šta smo napravili i ne možemo da dočekamo da to sa svima vama koji nas znate odavno, ali i sa vama koji ćete nas tek upoznati, podelimo. Vratili smo se sebi, korenima naše muzike i napravili iskorak koji će vas svakako obradovati i iznenaditi. Ako ne znaš šta da radiš tu smo mi, Del Arno Band koji pred vas stavlja prvi poduhvat i poziva vas da zajedno krenemo napred- izjavio je Jovan Matić povodom objavljivanja novog albuma.

Previous post

Dobar dan, dobar dan, dobar dan... Deca loših muzičara na 4. Čuka Festu

Next post

POVRATAK PIRATERIJE NA VELIKA VRATA...  BitTorrent je ponovo IN, a za sve su krivi - ekskluzivni sadržaji na streaming platformama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *