Home»Muzika»“Svijet se promijenio”… Nova pesma Davida Temelkova

“Svijet se promijenio”… Nova pesma Davida Temelkova

6
Shares
Pinterest Google+
David Temelkov/ Photo: Promo
David Temelkov/ Photo: Promo

David Temelkov, mladi muzičar koji je senzibilitetom i baladama “Ljubavi”, “Balerina od stakla”, “Dal ona zna”, “Bila je bolja”, “Ljubav na daljinu”… skrenuo pažnju regiona na svoj muzički talenat, predstavio je novu pesmu.

David se na regionalnu scenu vraća u pravoj muzičkoj energetskoj bombi – “Svijet se promijenio”u kojoj ćemo ga konačno čuti kako koristi svoj interpretativni maksimum.

“Svijet se promijenio” pesma je koja će biti pravo osveženje i za sve koji znaju Davidov muzički pu, a nesumnjivo će svojim kvalitetom radijskog hita privući i neke nove simpatije.

Po mnogima impresivne Davidove vokalne sposobnosti ovom pesmom su dobile sasvim novu dimenziju.

O saradnji sa Davidom i radu na novoj pesmi govorio je i autor Miroslav Rus (“Ja ne znam nikog boljeg od tebe”, “Tebe čuvam za kraj”, “Još i sad zamiriše trešnja”, “Igra bez granica”):
– Posle prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se videti već na prvom singlu iz te serije – “Svijet se promijenio”! David je tu pokazao sav svoj raskošni pevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime zaista doživljavam kao projekt.

Previous post

Kod njega ništa nije obično... "Soba za snove", hibrid biografije i memoara Dejvida Linča

Next post

Eros Ramacoti objavio album "Vita Ce N’è"... Za 10 meseci slušaćemo ga uživo u Areni

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *