Home»Muzika»E-play: “Hiljadu ljudi” za proslavu jubileja i naravno… koncert u DOB-u

E-play: “Hiljadu ljudi” za proslavu jubileja i naravno… koncert u DOB-u

4
Shares
Pinterest Google+
E-play/Photo: Nebojša Babić
E-play/Photo: Nebojša Babić

Alternativni bend E-play u subotu, 24. novembra koncertom u Domu omladine Beograda slavi 20 godina rada i promoviše aktuelni album “Sloboda”.

Povodom slavljeničkog koncerta E-play je nedavno izveo nekoliko pesama u Studiju 6 za potrebe Radio Beograda 202, od kojih je “Hiljadu ljudi” (sa albuma “Obični ljudi”, 2013) upravo objavljena na YouTubeu.

– Daćemo sve od sebe da prenesemo uživo ono što smo radili svih ovih 20 godina. Voleli bismo da pamtimo dugo ovaj koncert, jer predstavlja krunu naše dosadašnje karijere. Vidimo se! – kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Beogradski E-play, osnovan 1998. godine, veoma brzo je zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i konačno “Sloboda” (2018, izdavač Long Play).

Video pozive na koncert benda E-play do sad su već uputili Igor Milanović, Tamara Aleksić, Branko Veselinović, Nikola Čuturilo, Vlada Janković Džet… a njima su se sada pridružili i muzičari Žika Jelić, Miroslav Cvetković, Vladan Rajović i Aca Seltik, reditelj Milorad Milinković-Debeli, kao i televizijske voditeljke Ivon Jafali i Ivana Milenković.

Ulaznica za beogradski koncert benda E-play po ceni od 1.000 dinara možete da nabavite na blagajni Doma omladine i na prodajnim mestima Eventima.

Previous post

MTA PAKLENO FINALE 2018: Prvo metal i hardkor, pa basivni after...

Next post

Kod njega ništa nije obično... "Soba za snove", hibrid biografije i memoara Dejvida Linča

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *