Home»Muzika»MA, TIJANA JE… ČUDO: Koncert pop pevačice 16. decembra u SNP u Novom Sadu

MA, TIJANA JE… ČUDO: Koncert pop pevačice 16. decembra u SNP u Novom Sadu

2
Shares
Pinterest Google+

Posle velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert  16. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tijana Bogićević/Photo: Sever Zolak, promo
Tijana Bogićević/Photo: Sever Zolak, promo

– Presrećna sam što konačno mogu da vas pozovem na ovaj koncert, da zajedno pevamo i podelimo emocije koje donose pesme sa albuma “Čudo”. Posebno mi je drago što je moj prvi solistički koncert vezan baš za Novi Sad, moj rodni grad – kaže Tijana.

Prvi album Tijane Bogićević pod nazivom “Čudo” ovog leta osvojio je publiku i postao nezaobilazni deo svih važnijih radio i TV stanica. “Čudo” je savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Prepoznatljiv je i po pesmama koje su pisali i komponovali trenutno najbolji autori na našim prostorima kao što su Dušan Alagić, Aleksandra Sara Milutinović i Bane Opačić.

Tijana Bogićević predstavljala je Srbiju na Pesmi Evrovizije 2017. godine u Kijevu, sa pesmom “In Too Deep”. Evrovizijska publika i fanovi do danas prate njen rad, pa se pesma “In Too Deep” često nalazi u samom vrhu top listi koje objedinjuju omiljene evrovizijske numere.

Predstojeći koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a.

U susret koncertu, poznata umetnica odlučila je da objavi šest live verzija pesama sa aktuelnog albuma. Prvi video po redu objavljen je za pesmu „U redu“ :

 

Previous post

Pol Makartni bira obožavaoca koji će s njim pevati duet na stejdžu u Liverpulu

Next post

I bi Kolja...  

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *