Home»Muzika»Veliki prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića 13. decembra u Kombank dvorani

Veliki prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića 13. decembra u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Nikola Vranjković/ Photo: Bojana Janjić
Nikola Vranjković/ Photo: Bojana Janjić

Veliki prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića i njegovog benda biće održan 13. decembra u beogradskoj Kombank dvorani.

– Rešili smo da tradicionalni decembarski koncert preselimo u veći prostor, da sviramo na malo većoj bini nego prethodnih godina. Siguran sam da će to prijati i bendu i publici – rekao je Nikola.

Nikola Vranjković je beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out.

Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” objavljen je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album “Bremeplov” (2014) i dvostruki album “Veronautika” u novembru 2017.

Nikola Vranjković/ Photo: Mirjana Mitrović
Nikola Vranjković/ Photo: Mirjana Mitrović

Nikolina pozicija na sceni nezavisna je i samostalna  – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina.

Album “Veronautika” je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Pre nekoliko meseci Nikola Vranjković je dobio i nagradu “Strune od svetla” koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Uz Nikolu Vranjkovića, na koncertu u Kombank dvorani nastupiće i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznice za koncert dostupne su na blagajni Kombank dvorane i na prodajnim mestima Eventima.

Previous post

Basista Queen Real Tribute banda: Zahvaljujući Frediju i ekipi, pobedili smo narodnjake...

Next post

SLUŠAJU VAM SE BITLSI...? The Bestbeat 8. novembra u Domu omladine u Pančevu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *