Home»Fun»ĆERKA LENIJA KRAVICA I LISE BONE GOLA NA NASLOVNICI ROLLING STONE MAGAZINA… kao i njena majka pre 30 godina

ĆERKA LENIJA KRAVICA I LISE BONE GOLA NA NASLOVNICI ROLLING STONE MAGAZINA… kao i njena majka pre 30 godina

4
Shares
Pinterest Google+
Zoe Kravic/Photo: YouTube printscreen
Zoe Kravic/Photo: YouTube printscreen

Ćerka Lenija Kravica i Lise Bone u intervjuu za magazin Rolling Stone otkrila je da ju je na početku karijere jedan režiser seksualno napastvovao, a govorila je i o svojoj majci i njenom iskustvu kada se fotografisala za naslovnicu ovog časopisa pre pune tri decenije

Zoi Kravic, naime, krasi naslovnicu novembarskog izdanja ovog časopisa, a za nju se fotografisala na sličan način kao i njena majka, pre 30 godina. Na naslovnoj je Zoi, za razliku od njene majke, naga.

Radila sam sa jednim režiserom pored kojeg se nisam osećala komforno – rekla je ona, odbivši da kaže o kome je reč.

– Bila sam mlada, imala sam 19, 20 godina – bili smo na jednoj lokaciji i odseli smo u istom hotelu koji je bio pun, a onda me je on pitao da li može da uđe u moju sobu. To je bilo tako neprikladno – rekla je i dodala da je na razne načine pokušavao da joj se nabacuje.

 

– Slučajno bi mi dodirnuo kosu na setu ili bi mi rekao: Da vidim tvoj kostim – okreni se? To nikada nije OK za nekoga ko to radi, pogotovo kada je neko u poziciji moći – ukazala je.

Ona je podsetila i da se na sličan način i njena majka, glumica Lisa Bone, 1988. godine slikala za naslovnicu ovog magazina.

U to vreme, Lisa je bila u drugom mesecu trudnoće. Na slici je imala providnu košulju, a nage fotografije našle su se unutar stranica magazina.

– Mislim da joj se nije baš svidelo što su za naslovnu iskoristili fotografiju u kojoj nosi tu košulju – otkrila je Zoi.

– Uvek sam volela tu naslovnicu. Kad razmišljam o Rolling Stone-u, uvek mi se ta slika stvori u glavi. Zaista je upečatljiva. Predivna je – dodala je.

Pevačicu i glumicu pitali su šta za nju znači biti atraktivan, a to isto pitanje postavljeno je i njenoj majci pre 30 godina.

Zoe Kravic/Photo: printscreen
Zoe Kravic/Photo: printscreen

– Meni je atraktivno kad je neko ima samopouzdanje i dobro se oseća u svojoj koži…Kad se neko ne boji da bude ono što jeste i kad se radi o dobrim ljudima, e to je zaista privlačno – kazala je Zoi.

A onda su joj iz magazina otkrili šta je njena majka odgovorila na to isto pitanje.

– Ljudi misle da ste atraktivni ako ste na TV-u. Za mene, atraktivno znači beskompromisno. Samo budite ono što jeste i kako se osećate – rekla je Lisa pre 30 godina istom magazinu.

– Vau, to je tako kul. Iste smo. Iskreno nikad je nisam čula da govori to. Usadila je to u mene pretpostavljam. To je tako kul – odgovorila je Zoe.

Zoi se nedavno pojavila u hit seriji “Big Little Lies”, čija će druga sezona najverovatnije da se prikazuje u proleće iduće godine.

HL/Izvor: B92

Previous post

Nežno i moćno, onako za dušu... Ana Ćurčin and The Changes 1. novembra u klubu Soul Society

Next post

HL INTERVJU - TEXAS FLOOD: Bluz nije mejnstrim, ali nije ni na margini... on uvek ima svoje mesto

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *