Home»Muzika»Parni Valjak pesmom “Otkud ti pravo” najavljuje novi studijski album

Parni Valjak pesmom “Otkud ti pravo” najavljuje novi studijski album

4
Shares
Pinterest Google+
Parni Valjak/ Photo: Darko Drinović
Parni Valjak/ Photo: Darko Drinovac

Kao nastavak velikih hit singlova među kojima su “Opet se smijem”, “Prolazi sve”, “Ljubav” i “Vrijeme”,  Parni Valjak je objavio novu baladu pod nazivom “Otkud ti pravo”.

Husein Hasanefendić Hus još jednom je pokayao da je jedan od najvažnijih tekstopisaca i kompozitora pop-rock muzike u regionu.

Nežni uvodni riffovi Husa i jednog od najboljih hrvatskih gitarista, Marijana Brkića Brka, s vremenom se pretvaraju u distorzirane deonice koje daju ovoj pesmi epitet moćne balade, a koja će sigurno zavladati radijskim talasima i u slušalicama vernih fanova benda. Snažan vokal Akija Rahimovskog dao je pesmi i himnični prefiks.

Singl je sniman u RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji, a prati ga video spot koji potpisuje multimedijalni umetnik Dalibor Barić.

Singlom “Otkud ti pravo” Parni Valjak najavljuje i novi studijski album koji će uskoro biti objavljen. Osim boravka u studiju, bend se posle višemesečne pauze vratio koncertnim aktivnostima, a naredne godine planiraju veliku turneju po Srbiji.

Novi spot premijerno je prikazan na Facebook stranici Parnog Valjka, a vi ga možete pogledati u nastavku…

Previous post

ROKERI NA LOŠEM GLASU... Sud u Saudijskoj Arabiji doneo odluku da žena ne sme da se uda za muškarca koji svira neki instrument

Next post

Da se ja pitam, ja bih proterao ovuda... I AMERI IMAJU SVOG MIŠKA

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *