Home»Fun»Cars & Bikes»Da se ja pitam, ja bih proterao ovuda… I AMERI IMAJU SVOG MIŠKA

Da se ja pitam, ja bih proterao ovuda… I AMERI IMAJU SVOG MIŠKA

4
Shares
Pinterest Google+

Dok su posmatrači iz drugih automobila sa nevericom gledali kako autobus sa putnicima prelazi stari viseći most u Arkanzasu, vozača izgleda nije previše zabrinulo to što se vremešna građevina povijala pod teretom masivnog vozila.

Most Biver bridž izgrađen je 1949. godine i ima kolovoz od drvenih dasaka, a njegovo maksimalno dozvoljeno opterećenje iznosi 10 tona. Nije poznato koliko je težak autobus koji je prešao preko mosta, ali navodi se da je u njemu bilo putnika.

Vozači iz drugih automobila, koji su čekali da pređu preko mosta, bezuspešno su upozoravali vozača autobusa trubljenjem da to što radi može da bude pogubno. Na snimku se vidi kako se građevina povija pod opterećenje, ali je na sreću izdržala pa je izbegnuta moguća tragedija.

Nakon ovog incidenta, oglasio se Sekretarijat za saobraćaj Arkanzasa, navodeći da je lokalna policija trebalo da obezbedi da se ovakve stvari ne dešavaju.

Pošto je video postao viralan, vlasti su privremeno zatvorile most za saobraćaj kako bi se ispitalo koliko je bezbedan za vozilla nakon prolaska autobusa preko njega.

HL/Izvor: b92.NET

Previous post

Parni Valjak pesmom "Otkud ti pravo" najavljuje novi studijski album

Next post

Jorgovani na jesen u Kragujevcu... Punk boemi 16. novembra u Domu omladine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *