Home»Kult»NEXT YEAR… VELIKI POVRATAK “MUĆKI”: U februaru premijera mjuzikla prema legendarnoj seriji

NEXT YEAR… VELIKI POVRATAK “MUĆKI”: U februaru premijera mjuzikla prema legendarnoj seriji

4
Shares
Pinterest Google+
Only Fools and Horses/Photo: Promo
Only Fools and Horses/Photo: Promo

Mjuzikl “Only Fools and Horses” trebalo bi da bude prikazan 9. februara 2019. godine u Londonskom pozorištu Royal Haymarket.

U ovom mjuziklu biće izvedeno 20 novih pesama, koje će, prema rečima autora, dodirnuti svačije srce, ugrejati dušu i iskreno nasmejati publiku.

Umetnički izraz ovog mjuzikla bio je projekat pisca Džona Salivana, koji je na njemu radio do 2011. godine, kada je iznenada preminuo.

Da bi ispunio poslednju želju svog oca i u znak poštovanja njegovog nasleđa, Džonov sin Džim Salivan udružio je snage sa piscem i komičarom Polom Vajthausom da kreira potpuno nov britanski mjuzikl, na koji bi i Džon i britanska javnost bili ponosni.

Džim je najavio da će ovaj projekat biti nešto što do sad nije viđeno u Londonu.

Mjuzikl cće kombinovati mnogo omiljenih scena iz originalnih epizoda sa novim materijalom i prikazati sve veoma voljene redovne likove iz TV serije: Rakel, Kasandru, Bojsija, Marlen, Trigera, Denzila, Mikija Pirsa, Majka…

Nije, međutim, najavljeno da li će neko od prvobitnih glumaca učestvovat u mjuziklu. Pretpostavlja se da je razlog za to što su oni sada ipak mnogo stariji od svojih likova.

Previous post

YouTube neće da ukine spot Beogradskog sindikata... "Samo" će biti "ograničen" i izbačen sa trendinga

Next post

Kris Kornel dobio spomenik u rodnom Sijetlu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *