Home»Pulse»Puls grada»Zombi šetnja … sledeće subote u centru Beograda

Zombi šetnja … sledeće subote u centru Beograda

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Predstojeći Festival srpskog filma fantastike u subotu, 13. oktobra najaviće Zombi šetnja u organizaciji udruženja “Mladi kadrovi”.

Peti po redu Zombie Walk počinje u 16:00 časova i kretaće se centralnim beogradskim ulicama: Kombank dvorana – Skupština grada Beograda – Pionirski park – Kralja Milana – Hotel Moskva – Terazije – Bezistan – Kombank dvorana.

Događaj je otvoren za sve građane, a prijave za besplatno šminkanje su još uvek u toku i trajaće do 11. oktobra. Dozvoljeno je i učešće dece uz obaveznu pratnju roditelja.

Prijave se šalju na adresu: zombiewalkbelgrade@gmail.com.

Photo: Promo
Photo: Promo

Pripreme za šetnju održaće se u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) u periodu od 12:00 do 16:00 časova.

Učesnike će šminkati profesionalni tim pod vođstvom majstora za specijalne filmske efekte Miroslava Lakobrije, Svetlane Gutić i Meline Drouvi.

Tokom šminkanja biće organizovani razni programi i aktivnosti, a najbolje maskirane zombije i njihove šminkere očekuju nagrade.

Događaj i ove godine ima humanitarni karakter, a sva prikupljena sredstva biće donirana Prihvatilištu za odrasla i stara lica.

Zombi šetnja se održava u okviru 12. Festivala srpskog filma fantastike koji će biti održan od 25. do 28. oktobra u Studentskom kulturnom centru.

Zemlja u fokusu ovoga puta je Južna Koreja i njena fantastična kinematografija, a oko trideset filmova iz Srbije, regiona i sveta takmičiće se za glavnu nagradu festivala – Koskar u nekoliko kategorija.

Ovako je bilo prošle godine…

Previous post

"Sloboda i druge bajke" uz Mikulu i pratnju 12. oktobra u Akademiji 28

Next post

QUEEN VEČE i mini koncert Queen real tribute banda 3. novembra u Kombank dvorani

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *