Home»Kult»UBI NAS POLITIČKA KOREKTNOST… Današnji gledaoci bi Del Boja – poslali u zatvor

UBI NAS POLITIČKA KOREKTNOST… Današnji gledaoci bi Del Boja – poslali u zatvor

4
Shares
Pinterest Google+
Sju Holdernes/Photo: printscreen
Sju Holdernes/Photo: printscreen

Bivša zvezda serije “Mućke” Sju Holdernes izjavila je da je politička korektnost otišla predaleko i da bi današnji gledaoci Del Boja poslali u zatvor.

Holdernesova, koje je igrala Marlin, suprugu bogataša Bojsija u čuvenom sitkomu iz osamdesetih godina prošlog veka, nastupala je zajedno sa ser Dejvidom Džeksonom i Nikolasom Lindharstom.

– U prvoj epizodi Del me zagrlio, poljubio u obraz i uštinuo za dupe. Nikome to nije bilo uvredljivo, osim mom suprugu Bojsiju, koji je gledao zbunjeno. I svaki put kada bismo se sreli to bi se desilo i bilo je veoma zabavno – rekla je Holdernesova.

Glumica, koja će uskoro ponovo raditi sa ser Dejvidom Džeksonom na novoj seriji BBC1 kanala, dodala je da joj je žao današnjih muškaraca jer ne zna kako će sve to izgledati pored tolike političke korektnosti.

– Mislim da danas ne bi više mogli da uštinu za dupe nekoga kao što je to Del Boj radio Marlin. Svi bi danas rekli: ‘On je perverzan, on je seksualni predator, njega bi trebalo poslati u zatvor’ – dodala je Holdernesova.

Glumica je istakla da muškarci ne znaju kako da se ponašaju danas jer sve što urade može biti protumačeno kao neprikladno.

– Danas je zabranjeno zviždati za devojkom. Mislim da je to stvarno šteta, jer sve je otišlo predaleko. Nadam se da će se stvari vratiti na svoje mjesto i da ćemo moći ponovo da flertujemo, ali u ovom trenutku mislim da to nije moguće – naglasila je glumica.

Sju Holdernes/Photo: printscreen
Sju Holdernes/Photo: printscreen

Sju Holdernes ističe da nije protiv pokreta “#MeToo” i da žene svakako treba da zarađuju isto kao i muškarci, te da se nada da će biti više uloga pisanih isključivo za žene.

– Ja sam bila mnogo manje plaćena od kolege Džona Čalisa koji je tumačio mog supruga Bojsija u seriji ‘Mućke’, kao i spinofu ‘Zelena trava’, koji je snimljen nekoliko godina kasnije. Vremenom naše plate su bile izjednačene – naglasila je Holdernesova.

Glumica je dodala da se raduje ponovnom susretu sa ser Dejvidom Džeksonom sa kojim nije glumila od 2001. godine.

– Osećaj je kao da oblačim stare udobne papuče. Osećam se kao da se vraćam kući, a to je najlepši posao na svetu – rekla je glumica.

Ona je dodala da danas postoje ljudi koji smatraju da su “Mućke” rasistička serija, i da se gnuša takvih komentara. Nova serija na kojoj glumica radi će se emitovati u Velikoj Britaniji od sredine oktobra.

HL/Izvor: Nezavisne

Previous post

"REMASTERED" ... Netflix ponovo ispisuje muzičku istoriju, dokumentarac otkriva dosad nepoznate činjenice o Bobi Marliju, Džoniju Kešu, Robertu Džonsonu...

Next post

Bend Ukratko Štef objavio svoj prvi spot u karijeri... Evo kako izgleda i zvuči "Moj grad"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *