Home»Kult»Neispunjena želja Džeksona… Majkla Džeksona

Neispunjena želja Džeksona… Majkla Džeksona

4
Shares
Pinterest Google+

Slavni muzičar Majk Džekson je uradio mnogo toga kao zvezda, ali postoji jedna stvar koju nije uspeo – da postane Džejms Bond.

U svojoj novoj autobiografiji “Ko je Majkl Ovic?” poznati lovac na talente Majkl Ovic otkrio je pojedine detalje iz svog života, a posebno se osvrnuo na prijateljstvo sa čuvenim muzičarom Majklom Džeksonom, piše Page Six.

Na jednoj od stranica svoje knjige on se prisetio trenutka kada mu je Majkl Džekson rekao na sastanku da želi da dobije ulogu Džejms Bonda.

Koliko je bio ozbiljan u tome, govori činjenica da je “osamdesetih” godina u svoj dom pozvao kasting direktore iz Holivuda i saopštio im da ima veliku želju da bude zvezda akcionog filma.

Majkl Ovic/Photo: YouTube printscreen
Majkl Ovic/Photo: YouTube printscreen

– Dok je pričao, njegov šešir je pao u gvakamole ispred njega, a on ga je izvadio i vratio – na žalost, s komadom gvakamole koji je počeo da klizi niz ivicu. Svi su gledali u ovu situaciju, dok su se gvakamole spuštale sve niže, a Majkl sve vreme govorio da bi voleo da bude naredni američki akcioni heroj, što je izazvalo smeh prisutnih.

“Otišao sam i pronašao ga i objasnio petnaest minuta da se nismo smejali njemu, već incidentu. … Na kraju, Majklovo lice se oraspoložilo. “Ok, Ovic. Ok”, rekao je. “Ali želim da igram Džejmsa Bonda” , napisao je Levic u svojoj knjizi.

Agent je obavestio Džeksona da mu uloga ne pristaje je jer je previše mršav i “mekan” da bi odglumio tako nešto.

Džekson možda nije ikada dobio ulogu Bonda, ali to ga nije držalo daleko od velikog ekrana. Pored njegove najpoznatije uloge 1978. godine “The Wiz”, pevač je takođe glumio u “Moonwalkeru” i pojavio se u filmu “Men In Black 2.”

Previous post

Film o mračnim tajnama crkve razbesneo Poljake, ali ga gledaju kao pomahnitali...

Next post

Za početak pozorišne sezone... Predstava "Pomahnitali" na sceni KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *