Home»Muzika»Homeland»Šesti spot Horsnman Coyotea sa albuma “Sevengreen”: Na red stigla “Holy Ways”

Šesti spot Horsnman Coyotea sa albuma “Sevengreen”: Na red stigla “Holy Ways”

4
Shares
Pinterest Google+
Hornsman Coyote Soundsystem/ Photo: AleX
Hornsman Coyote Soundsystem/ Photo: AleX

Beogradski reggae rock umetnik, Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote objavio je na svom oficijelnom YouTube kanalu novi spot za numeru “Holy Ways“.

Hornsman Coyote je prošle godine posredstvom Ammonite Recordsa iz Beograda objavio svoj deseti studijski album pod nazivom “Sevengreen“. Od izdavanja albuma do danas, Hornsman Coyote je objavio čak šest spotova i to za numere (hronološki): “Modern Age Slavery”, “I belive”, “Bells of Hate”, “Tone of your voice”, “Bitter Sweet” i sada “Holy Ways”.

Takođe, Coyote je samostalno i sa svojim soundsystemom, u okviru promocije novog albuma, zabeležio veliki broj festivalskih i klupskih nastupa širom Srbije i Evrope (Holandija, Poljska, Austrija, Slovenija, Malta).

Kako saznajemo , druga polovina septembra će biti rezervisana za odmor i sumiranje utisaka sa izuzetno aktivne letnje turneje, dok se nastavak koncertnih aktivnosti očekuje već u prvoj polovini oktobra, kada je bukiran nastup na Cultiva Festivalu u Beču.

Da podsetimo, Hornsman Coyote je album “Sevengreen“ realizovao u saradnji sa poznatom austrijskom produkcijskom kućom House of Riddim. Za kompletan vizuelni aspekt i video obradu Hornsman Coyotea sadržaja zadužena Đurđica Gajić, koja je ujedno i član sastava Hornsman Coyote Soundsystem.

Pogledajte spot za pesmu “Holy Ways”:

Previous post

NEDELJA JE TAJ DAN... kad stiže novi spot Crvenog kartona "Ja nikad nisam sam"

Next post

Veče sećanja na Milana i Magi u Galeriji Polet

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *