Home»Muzika»Homeland»NEDELJA JE TAJ DAN… kad stiže novi spot Crvenog kartona “Ja nikad nisam sam”

NEDELJA JE TAJ DAN… kad stiže novi spot Crvenog kartona “Ja nikad nisam sam”

8
Shares
Pinterest Google+
Crveni karton/ Photo: AleX
Crveni karton/ Photo: AleX

Kruševački rock/ska bend Crveni karton, koji je žestokom svirkom, beskompromisnim tekstovima i opasno dobrom energijom stekao status prave koncertne atrakcije u regionu, sad je rešio da dokaže da je podjednako dobar i žestok i u studiju.

Mada već iza sebe imaju dva albuma, s kojih fanovi pesme uveliko napamet znaju, momci iz Crvenog kartona veruju da predstojeći album “Zanat preživljavanja”, treba da bude ona ključna etapa na putu kojim su krenuli pre devet godina.

Pesma “Ja nikad nisam sam” je drugi singl sa predstojećeg albuma a spot će biti zvanično objavljen u nedelju, 16. septembra u 19 časova na njihovom oficijalnom YouTube kanalu, ali i na portalu Headliner.rs.

Album je sniman u studiju Košnica, u Kruševcu, a iza miksete se po drugi put našao Zoran Vasić, koji je snimao i prvi album CK.
Košnica studio bio je zadužen i za video produkciju, a reditelj, snimatelj i montažer ovog originalnog crveno/crnog spota bio je Ivan Tasić, dok je organizator snimanja bio Miljan Miletić.

Crveni karton u međuvremenu ne prestaje sa svirkama po Srbiji i regionu, a album “Zanat preživljavanja” će, kažu, objaviti do kraja godine.

Dok čekamo nedelju i “Ja nikad nisam sam”, evo kako “Malo parče raja”, jedna od onih pesama CK zbog kojih publika na koncertima “podivlja” zvuči uživo:

HL

Previous post

PETER BENCE UOČI BEOGRADSKOG KONCERTA OBJAVIO NOVI SPOT... Ovako zvuči i izgleda njegova verzija "Beat It" Majkla Džeksona

Next post

Šesti spot Horsnman Coyotea sa albuma "Sevengreen": Na red stigla "Holy Ways"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *