Home»Muzika»Novi album, svetska turneja, Štark Arena… Eros Ramacoti sledeće godine stiže u Beograd

Novi album, svetska turneja, Štark Arena… Eros Ramacoti sledeće godine stiže u Beograd

4
Shares
Pinterest Google+
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Julian Hargreaves)
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Julian Hargreaves)

Najveća italijanska pop zvezda današnjice najavila je objavljivanje novog albuma i veliku svetsku turneju u okviru koje će 24. septembra 2019. posetiti i Beograd.

Predstojeće izdanje “Vita Ce N’è” naći će se u prodaji 23. novembra preko Polydora i to u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.

U saradnji sa Facebook Italija, Eros Ramacoti postao je prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko tek postavljene aplikacije “Video Premiere”.

Takođe, prateći digitalne inovacije u muzičkom svetu, rešio je da korisnicima Spotifya da ekskluzivu – pretprodaja ulaznica za koncerte na predstojećoj svetskoj turneji ići će isključivo preko ove mreže do 13. septembra kada će ulaznice i zvanično biti u prodaji.

Pre-save na Spotify-u počinje 10. septembra u ponoć, a u i isto vreme novi album, koji ćete moći da slušate na italijanskom i španskom jeziku, u svim formatima moći će da se naruči i preko Amazona.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija počinje u februaru 2019. koncertom u Minhenu.

“Vita Ce N’e World Tour” odvešće ga u neke od najvećih arena na 5 kontinenata, a na našu sreću i zadovoljstvo – Eros je odlučio da ponovo poseti Srbiju i Beograd.

Nove pesme ali i veliki stari hitovi uz neosporan šarm ove vanserijske zvezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup Erosa Ramacotija u Štark Areni sledeće godine.

Ulaznice po ceni od 3900 dinara biće u prodaji od četvrtka, 13. septembra na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.

 

Previous post

Žika Todorović: Živim za glumu, a intervjue ne dajem, jer ne umem da pričam za medije...

Next post

"Unbroken"... Novi singl beogradskih pankrokera Tea Break

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *