Home»Muzika»Homeland»Čovek bez sluha novim spotom najavljuje album … Koncertna promocija u decembru u Domu omladine Beograda

Čovek bez sluha novim spotom najavljuje album … Koncertna promocija u decembru u Domu omladine Beograda

4
Shares
Pinterest Google+
Čovek bez sluha/ Photo: Zoran Lazarević Laki
Čovek bez sluha/ Photo: Zoran Lazarević Laki

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) objavio je danas spot za pesmu “Ti samo misliš da me znaš”, sa novog albuma koji će koncertno promovisati 14. decembra u Domu omladine Beograda. 

Album, čiji je radni naziv “Stanimo u gard”, ove jeseni će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća Long Play.

– Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu. Iako nije bilo u planu, čini se da ćemo imati i goste na bini, ovoga puta bez posebne najave, ali sa napomenom da se radi o jako poznatim imenima sa scene – najavljuje gitarista i pevač Miki Radojević.

Čovek bez sluha/ Photo: Andreja Marković
Čovek bez sluha/ Photo: Andreja Marković

Posle nedavno predstavljenog singla “I posle svega”, odlučili su da kao drugi najavni spot objave “Ti samo misliš da me znaš”, reditelja Tina Jergera i snimatelja Krešimira Kiša.

Uz pomoć upečatljivih i provokativnih pojava Zorane Farkaš i Lovorke Trdin, autorska ekipa iz Hrvatske napravila je za “šumadijske Ramonse” spot koji je “inspiriran pokradenim, uništenim i na kraju propalim tvornicama u bivšoj Jugoslaviji”.

– Pole dance cura (plesačica na šipki) simbolizira nevinog i bespomoćnog čoveka radničke klase, dok cura koja posmatra je “muška svinja”, odnosno korumpirana politika koje je sve to uništila – objašnjava Jerger.

Na predstojećem koncertu Beogradska publika moći će da vidi i čuje i novog gitaristu Savu Mirovića, koji se sjajno uklopio u postavu (u kojoj su i basista Mikica Zdravković i bubnjar Vladimir Lazarević), i kako ističe Radojević “svojim kvalitetom ju je čak i pojačao”.

Ulaznica za beogradski koncert možete da nabavite na blagajni Doma omladine i na svim prodajnim mestima Eventima po cenama:
– Pretprodaja (od 11. septembra do 10. oktobra) – 600 dinara
– Regularna cena (od 10. oktobra) – 800 dinara
– Na dan koncerta – 1.000 dinara

Previous post

Sreda je rezervisana za "Muško veče" i film "Predator: Evolucija" u Kombank dvorani

Next post

Kad dame praše... Nemesis, Tri kapljice i Vin Triste 22. septembra u Elektropioniru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *