Home»Pulse»Najave»Objavljeni prvi kadrovi poslednje sezone “Igre prestola”… i traju cele tri sekunde

Objavljeni prvi kadrovi poslednje sezone “Igre prestola”… i traju cele tri sekunde

4
Shares
Pinterest Google+
Igra prestola/ Photo: Printscreen
Igra prestola/ Photo: Printscreen

Mreža HBO je konačno izašla u susret brojnim fanovima serije “Igra prestola” objavivši prvi promotivni video-materijal finalne osme sezone.

U kratkom klipu, koji traje samo tri sekunde, vidimo zagrljaj Džona Snežnog i Sanse.

Iako sam video-materijal, kako neki ocenjuju, nije “bog zna šta”, njegovo objavljivanje izazvalo je brojne reakcije fanova na društvenim mrežama, navodi Biznis insajder.

Međutim, prema pisanju Hafington posta od pre nekoliko dana, prikazivanje osme sezone moglo bi da bude dodatno odloženo u odnosu na najavljeni početak emitovanja.

– Naporno ćemo raditi na osmoj sezoni sve do maja 2019. godine, tako da je ona bar jedno osam ili devet meseci daleko od završetka. Imamo još dosta posla da uradimo na osmoj sezoni – izjavio je supervizor za specijalne efekte serije Džo Bauer za Hafington post.

Kako je HBO saopštio na početku snimanja, završni serijal “Igre prestola” će imati šest epizoda i trebalo bi da počne da se emituje “u prvoj polovini 2019.”

Izvor: b92.net

Previous post

The Real McKenzies 29. avgusta na PRIS Stageu u Božidarcu... Domaća podrška: Irish Stew of Sindidun, Scordisci i Skadrilla

Next post

Stigao spot za "Wonderful Wonderful" The Killersа

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *