Home»Muzika»Keep On Rockin’… Sedmi Master Volume festival 1. septembra u Drumu

Keep On Rockin’… Sedmi Master Volume festival 1. septembra u Drumu

4
Shares
Pinterest Google+

Sedmi po redu mini festival Master Volume održaće se u subotu, 1. septembra u klubu Drum (ex Blue Moon). Nastupaju bendovi: Hrabri Mačak Fric, Kuga i Kolera i Akcioni Heroj.

Photo: Promo
Photo: Promo

Hrabri Mačak Fric

Hrabri Mačak Fric je beogradski rokenrol sastav koji postoji od 2009. godine. Uticaji: 60’s, 70’s, 80’s rock (hard rock), blues… Pored autorskih pesama izvode i neke probrane obrade u svojoj interpretaciji.

Trenutna postava: Bojan Nikolić (solo gitara), Saša Milosavić (ritam gitara i vokal), Zvonko Novogradec (bass gitara) i Đorđe Nikolić (bubanj).

Kuga i Kolera

Bend Kuga i Kolera nastao je 2015. godine u maju, kao dvojac  u sastavu Bane Dobrovic (gitara, bek vokal) i Đorđe Nikolić (bubnjevi, vokal). Nekoliko meseci kasnije, pridružio im se i Joca na basu i kao vokal. Posle prve svirke dolazi do nove preraspodele “uloga” pa Joca prelazi na gitaru, a Bane na bas.

Bend svira uglavnom obrade domaćeg i stranog panka, a od skoro i autorske radove.

Akcioni Heroj

Akcioni Heroj je bend iz Beograda koji svira alternativni rok. Osnovan je oktobra 2016. godine i od tada radi isključivo na autorskim pesmama.

Trenutnu postavu čine Luka Madžarac (bubnjevi), Marko Gajić (bas) Milan Šćepanović (gitara) i Aleksandar Vojinović (vokal), a svirka u Drumu biće njihov prvi nastup.

Organizatori festivala Master Volume su bend Hrabri Macak Fric i klub Drum. Svirka počinje od 22:00 časa, a ulaz je besplatan.

Previous post

"Led Zeppelin by Led Zeppelin"... Stigao trejler za knjigu kojom kultni bend slavi 50. rođendan

Next post

Klinci i klinceze... Čarolija na ledu "Snežana i sedam patuljaka" od 7. do 9. decembra u Štark Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *