Home»Muzika»PET DANA, PET SINGLOVA… Disclosure objavili i “Where You Come From”

PET DANA, PET SINGLOVA… Disclosure objavili i “Where You Come From”

4
Shares
Pinterest Google+
Disclosure/Photo: facebook@DisclosureUK
Disclosure/Photo: facebook@DisclosureUK

Peti dan, peti singl! Disclosure su ove nedelje svojim fanovima priredili pravu poslasticu. Cela priča zaokružena je sa singlom „Where You Come From“. Singl je srpskoj publici dostupan na Deezeru i Google Play-u:

Poslednjih nekoliko dana su definitivno bili u znaku grupe Disclosure. Bez obzira na to da li ste njihovi fanovi, svima su okupirali pažnju. Iako je najavljeno kako je ovo posljednji singl u nizu, ipak ćemo tu informaciju uzeti s rezervom, pošto su ranije najavili da će tokom cele 2018. godine praviti pauzu od nastupa i objavljivanja muzike, pa su nas ipak obradovali sa čak pet novih singlova. Disclosure su i ovaj put singl objavili uz informaciju šta ih je inspirisalo: “Za ovaj singl smo semplovali pesmu koju je napravio neverovatni muzičar Kamal Keila.“

Svih pet pesama koje smo čuli ove nedelje predstavljaju trenutnu inspiraciju braće Lawrence. Pokazali su svoju ljubav prema afričkim ritmovima, deep house muzici, disku i vokalnom džezu. Disclosure su objasnili i šta se to tačno dogodilo ove nedelje:

– Sve pesme predstavljaju određeni žanr s kojim do sad nismo imali prilike eksperimentisati. Završili smo na tome da smo dobili pet pesama koje odlično idu zajedno i morali smo ih objaviti.

Singl „Where You Come From“ od ovog trenutka možete pronaći u svom PlayMPE Playeru.
http://goplay.plaympe.com/en/download.php .

HL/Izvor: Universal Music Serbia

Previous post

Rundek završava slavljeničku turneju "Apocalypso Now" koncertima u Nišu, Zrenjaninu i Splitu... pa kreće na ronjenje

Next post

Brajan Feri se na koncertu u Irskoj emotivno oprostio od bivše supruge koja je prošle sedmice izvršila samoubistvo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *