Home»Muzika»BAJAGA, ČORBA I NEVERNE BEBE NAJAVILI 33. DANE PIVA U ZRENJANINU

BAJAGA, ČORBA I NEVERNE BEBE NAJAVILI 33. DANE PIVA U ZRENJANINU

2
Shares
Pinterest Google+
Zrenjaninski dani piva/Photo: Press
Zrenjaninski dani piva/Photo: Press

U bašti skupštine grada Zrenjanina održana je najavna press konferencija povodom predstojeće manifestacije – 33. Dana piva, koja će se održati na Žitnom i Trgu Slobode od 27. avgusta do 2. septembra 2018.

Pored gradonačelnika Čedomira Janjića, prisutnima su se obratile i glavne zvezde ovogodišnjih Dana Piva – Momčilo Bajagić Bajaga, Miša Aleksić (Riblja Čorba), Milan Đurđević (Neverne Bebe) i Roman Bugar (Zrenjaninska filharmonija).

Press Dani Piva 2

Bajaga je, nakon spektakularnog koncerta u pulskoj Areni, izrazio zadovoljstvo predstojećim nastupom na Trgu slobode, istakavši da su on i njegovi Instruktori spremili specijalnu set listu, na kojoj će se pored standardnih, naći i hitovi s novog albuma ’’U sali lom’’.

Roman Bugar je najavio disko izdanje zrenjaninske filharmonije, koja je za otvaranje programa na velikoj bini pripremila izvođenje komercijalnih hitova u pratnji svetskog tenora Bele Mavraka i novosadskog Big Banda.

Miša Aleksić je naglasio da Čorba obeležava 40 godina svog postojanja, te da će fanovi imati priliku da uživaju u najvećim hitovima ovog poznatog rok benda.

Neverne Bebe takođe obeležavaju jubilej – 25 godina benda, pa je Milan Đurđević obećao sjajnu svirku koja je zaštitni znak ove grupe.

Gospodin Janjić je, na kraju press konferencije, zajedno sa gostima nazdravio, naravno pivom, izrazivši nadu da će ovogodišnji Dani piva nadmašiti prošlogodišnji rekord u broju posetilaca.

Previous post

Nije baš pametno zamerati se Čaku Norisu... zato smo morali da pustimo ovaj video

Next post

Inspirisani Miltonom i Danteom... Straight Up objavili EP "Dekadencija uspona"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *