Home»Muzika»UĐITE U PRIVATNI SVET BENDA NEW ORDER… Stiže “Decades”, novi koncertni dokumentarac o slavnom bendu

UĐITE U PRIVATNI SVET BENDA NEW ORDER… Stiže “Decades”, novi koncertni dokumentarac o slavnom bendu

2
Shares
Pinterest Google+
New Order/Photo: facebook@NewOrderOfficial
New Order/Photo: facebook@NewOrderOfficial

Bend New Order najavlio je novi dokumentarac koji će pratiti njihove pripreme oko realizacije “So It Goes” koncerata, ustvari saradnje sa engleskim konceptualnim umetnikom Liamom Gilikom. Da podsetimo, bend je prošle godine u maju, u Mančesteru, u saradnji s Gilikom i 12-članim synth orkestrom izveo dobar deo svog kataloga, uključujući pesme Joy Divisiona koje nisu izvedene više od 30 godina.

Koncept showa oduševio je i kritiku i publiku, a dokumentarni film će pokušati da približi konceptualnu dinamiku showa kao i “retke uvide u privatni svet članova benda”, navodi Sky Arts.

 

Premijera dokumentarca “Decades” trebalo bi da bude isključivo televizijska i on će biti emitovan na Sky Artsu 22. septembra ove godine.

Dokumentarac bi trebalo da pokrije i neke delove iz istorije benda pružajući “nikad pre viđenu perspektivu koja uključuje i intervjue s nekima od njihovih najbližih saradnika”, odnosno “retku šansu da se uđe u privatni svet benda, da se razume njihova vizuelna filozofija, njihova estetika i dizajn, i da se posvedoči njihovom kreativnom procesu iz prve ruke.”

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Klepton sprema album božićnih pesama u bluz maniru, "Jingle Bells" posvetio pokojnom Aviciiju

Next post

ISTORIJSKI DEBAKL... Novi film Kevina Spejsija zaradio samo - 126 dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *