Home»Muzika»Loudwire preneo priču sa Headlinera… Monasi koji sviraju Maidene postali svetski hit

Loudwire preneo priču sa Headlinera… Monasi koji sviraju Maidene postali svetski hit

3
Shares
Pinterest Google+
Loudwire/screenshot
Loudwire/screenshot

Ugledni online magazin Loudwire, koji pokriva pre svega hard rock i heavy metal muziku, preneo je ekskluzivu portala Headliner.rs, snimak i priču o dva mlada monaha iz manastira Tuman koji sviraju Iron Maiden.

Video, na kojem monasi Petar i Teofil izvode numeru “Wasting Love” na akustičnim gitarama, posle brojnih regionalnih medija, na svoju stranicu postavio je i Loudwire, koji spada među najuglednije online magazine koji se bave hard rock i heavy metal muzikom. Oni su uz video preneli i delove teksta sa portala Headliner.rs, kratku istoriju manastira Tuman, ali i zapitali se da li je Brus Dikinson čuo ovu verziju.

Za Brusa nismo sigurni, ali snimak koji je naša ekipa napravila u Tumanu prevazišao je sva očekivanja, jer ga je na našem YouTube kanalu do sada videlo skoro 110.000 ljudi.

Komentari i utisci su u najvećoj meri pozitivni, jer su svi dobronamerni, a poruke stižu iz čitavog sveta, shvatili suštinu – da ljubav prema Bogu i muzici itekako može zajedno. Naravno, ima i dežurnih hejtera svega i svačega, ali o njima, možda, nekom drugom prilikom.

Jer, jeromonah Petar i monah Teofil poslali su u svet sliku normalne, moderne i verujuće Srbije. Ponosni smo što smo bili i bićemo i dalje deo te priče.

Headliner.rs

Previous post

Branko Đurić Đuro: Ljudi me pogrešno doživljavaju... mene je mnogo teško nasmejati

Next post

Stigao prvi teaser Karpenterovog soundtracka za novi "Halloween"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *