Home»Film»ISTORIJSKI DEBAKL… Novi film Kevina Spejsija zaradio samo – 126 dolara

ISTORIJSKI DEBAKL… Novi film Kevina Spejsija zaradio samo – 126 dolara

2
Shares
Pinterest Google+
Kevin Spejsi/Photo: Promo
Kevin Spejsi/Photo: Promo

Prema prvim reakcijama film “Billionaire Boys Club” nije uspeo da privuče publiku, pa je u vikendu otvaranja zaradio svega 126 dolara. Da, dobro ste pročitali. Ne 126 hiljada dolara, već 126 dolara.

Ranije osuđen za seksualno uznemiravanje, za koje ga je teretilo više glumaca, nakon što je izgledalo kao da mu je karijera zauvek zapečaćena, Kevin Spejsi vratio se sa novim filmom koji je ovog vikenda prikazan u američkim bioskopima. Međutim, premijera je doživela debakl, piše Guardian.

– Nadamo se da optužbe o ponašanju jednog od glumaca, koje nisu bile poznate u doba dok je sniman film, neće smetati filmu. Međutim, odluka da pustimo film nije bila laka – izjavio je distributer.

Kevin Spejsi/Photo: Promo
Kevin Spejsi/Photo: Promo

“Billionaire Boys Club” rađen je po istinitoj priči o grupi mladića koji su osamdesetih godina prošlog veka osnovali klub s ciljem da se na brzinu obogate na prevarama.

Spejsi igra Rona Levina, homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Telo mu nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ.

Režiju potpisuje Džejms Koks, a osim Kevina Spejsija, uloge imaju Ansel Elgort, Teron Edžerton, Ema Roberts, Suki Voterhaus i brojni drugi.

Spejsija su izbacili iz već snimljenog filma “All The Money In The World”, a otkazali su mu ulogu u seriji “House of Cards” zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Njega je kolega Entoni Rep optužio da ga je seksualno napastvovao kada je imao 14 godina. Navodno je Spejsi Repa pozvao na žurku u njegov stan na Menhetnu i u sobi je prišao njegovom krevetu i legao na njega.

Previous post

UĐITE U PRIVATNI SVET BENDA NEW ORDER... Stiže "Decades", novi koncertni dokumentarac o slavnom bendu

Next post

Na aukciji 666 predmeta koji su pripadali heavy metal legendi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *