Home»Muzika»OLUJA… U SVAKOM SMISLU TE REČI: 2Cellos objavili svoju verziju Vivaldijeve “Oluje”

OLUJA… U SVAKOM SMISLU TE REČI: 2Cellos objavili svoju verziju Vivaldijeve “Oluje”

3
Shares
Pinterest Google+
2Cellos/Photo: YouTube printscreen
2Cellos/Photo: YouTube printscreen

Slavni duo čelista Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, objaviće 19. oktobra novi studijski album, “Let There Be Cello” za Sony Music Masterworks/Menart.

Nakon albuma “Score” (2017), na kome se duo “dohvatio” kultnih filmskih kompozicija, novi će istraživati širi i raznovrsniji katalog. “Let There Be Cello” koproducirali su Šulić i Hauser, zajedno sa Filipom Vidovićem, a kolekciju pesama uključuju i dve obrade velikih prošlogodišnjih pop hitova – “Perfect” Eda Širana i “Despacito” Luisa Fonsija.

Da bi fanovima pružili uvid u novo muzičko poglavlje svoje diskografije, 2Cellos su prvo objavili svoju verziju Vivaldijeve “Oluje” (“Četiri godišnja doba: Leto”). Spot za pesmu snimili su u Hrvatskoj, na vrhu stenovitog brda, sa munjama i gromovima i kišom i svime što uz dobru oluju ide.

– Volimo dramu kod Vivaldija. Zato smo želeli da donesemo 2Cellos oluju u jedno od njegovih najpoznatijih radova. Trebala nam je odgovarajuća dramatična i prelepa lokacija za video spot i našli smo takvu, blizu Pule. Ovde je leto, ali oluja stiže – poručuje duo čelista.

Samo da vas podsetimo, poznati dvojac dolazi u Beograd 8. septembra 2018. godine  kada će na Kalemegdanu odžati koncert na otvorenom.

Ulaznice za koncert 2CELLOS mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima.

Previous post

Snima se IGRANI film o Simpsonovima? Da nam je samo znati ko će glumiti...

Next post

KONAČNO... Boneli kreće sa snimanjem TV serijala, prvi je - Dilan Dog

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *