Home»Muzika»Kad sunce opet zađe… Druga Punk parada 18. avgusta u Požegi

Kad sunce opet zađe… Druga Punk parada 18. avgusta u Požegi

3
Shares
Pinterest Google+
Atheist Rap/ Photo: Promo
Atheist Rap/ Photo: Promo

Druga Punk parada u Požegi održaće se u subotu, 18. avgusta učestvovaće sledeći bendovi: Atheist rap (Novi Sad), Gužva u 16-ercu (Osijek), Keni nije mrtav (Kruševac) i U prolazu (Užice).

Photo: Promo
Photo: Promo

Novosadski punk/rock bend Atheist rap ne mora posebno da se predstavlja, osim napomene da će predstojećim nastupom na Punk paradi biti ispravljena istorijska nepravda i Požega upisana u njihov bogati opus posećenih mesta.

Gužva u 16-ercu je prekaljeni osiječki punk/rcok bend koji postoji još od 1993. godine, a ovo će biti njihova prva svirka u zapadnoj Srbiji i prilika da konačno uživo sa publikom otpevaju sve pesme zbog kojih ih volimo.

Kruševački bend Keni nije mrtav postoji godinu dana, ali već mogu da se pohvale velikim brojem svirki. Spremni dolaze u Požegu, a zaduženi su za melodični doprinos Punk paradi.

U prolazu su mladi užički pank bend koji garantuju da će posetioce izuti iz martinki, dobro zagrejati i pokazati da Užice polako postaje opasna hardkorpank prestonica.

Ulaz na Punk paradu je besplatan za sve, svirka počinje u 21:00 čas, a mesto dešavanja je bašta Kluba mladih u ulici Uče Dimitrijevića 3 u Požegi.

– Pivo je hladno, mesto otvoreno i za najmlađe posetioce i kućne ljubimce, a Požega i dalje lako dostupna putem svih vidova transporta – poručuju organizatori.

Previous post

JURICA PAĐEN OTKRIO: ŠTULIĆ MI SE JAVIO U SNU i odsvirao mi novi hit Aerodroma

Next post

A MISLILI SMO DA JE LUDILO PROŠLO... Hrvatski branitelji zabranili Bajagin koncert u Karlovcu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *