Home»Film»PROKLETSTVO SUPERMENA: Margo Kider, glumica koja je igrala Lois Lejn, ipak izvršila samoubistvo

PROKLETSTVO SUPERMENA: Margo Kider, glumica koja je igrala Lois Lejn, ipak izvršila samoubistvo

4
Shares
Pinterest Google+
Margo Kider/Photo: Promo
Margo Kider/Photo: Promo

Glumica Margo Kider (69) preminula je u maju u svom domu u Livingstonu u Montani, a sada je otkriveno da je namerno uzela preveliku dozu lekova i “zalila” je alkoholom.

Margo je najpoznatija po ulozi Lois Lejn u četiri filma o “Supermenu” kojeg je igrao legendarni Kristofer Riv.

Uzrok smrti je samoubistvo, potvrdila je porodica glumice koja nije lako živela, i u jednom trneutku je čak završila na ulici kao beskućnica.

– Nismo želeli da njena smrt bude tajna, i želeli smo da sa javnošću podelimo da je vodila bitku. Ne bi trebalo stigmatizovati ljude koji odluče da odu sa ovog sveta – saopštila je njena porodica.

Margo Kider/Photo: Promo
Margo Kider/Photo: Promo

Kristofer Riv je najpoznatiji i najvoljeniji Supermen svih vremena. Glumac je 1995. godine doživeo nesreću na jahanju i ostao paralizovan. Napustio nas je 2004. godine.

Margo se godinama borila s bipolarnim poremećajem i često je u medijima govorila u tome. Pre dvadeset godina je nestala na četiri dana, nakon nervnog sloma. Živela je kao beskućnica za to vreme, da bi je jednog dana čovek pronašao kako se krije u njegovom dvorištu.

Godinama kasnije Margo se oporavila i javno govorila o bipolarnom poremećaju i depresiji. Vratila se i glumi – 2001. godine je igrala u jednoj epizodi serije “Law & Order: Special Victims Unit”, 2002. se pojavila u “Vagininim monolozima” na Brodveju, a 2004. se vratila Supermen franšizi u dve serije “Smolwilla”.

HL/Izvor: mondo.rs

Previous post

GOTOVA JE "KUĆA BEZ KROVA"... Mile Kekin završio solo album

Next post

KOLJA U KOMBANK DVORANI 10. NOVEMBRA promoviše novi album "4 prsta"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *