Home»Muzika»KOLJA U KOMBANK DVORANI 10. NOVEMBRA promoviše novi album “4 prsta”

KOLJA U KOMBANK DVORANI 10. NOVEMBRA promoviše novi album “4 prsta”

4
Shares
Pinterest Google+
Kolja i Voja Aralica/Photo: Nebojša Babić
Kolja i Voja Aralica/Photo: Nebojša Babić

Gitarista i pevač Nikola Pejaković-Kolja će 10. novembra od 20:30 u Kombank dvorani u Beogradu koncertno promovisati novi album “4 Prsta”, koji će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća Long Play.

Novi album sa čak 19 kompozicija, koji je nedavno najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a od danas i singlom “Može malo sutra”, Kolja će predstaviti u Kombank dvorani, gde je (tada pod imenom Dom sindikata) zvanično održao prvi koncert u karijeri početkom 2015. godine.

– Prošli put, u Domu sindikata, veliku ljubav ste pokazali i dali bendu i meni. To veče ćemo pamtiti čitav život. Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album – ‘4 Prsta’, i novu postavu benda; svirati neke stare adute i neke nove pesme koje su nam važne… Vidimo se 10. novembra, na istom mestu – kaže Kolja.

Koljin novi bend čine, pored Voje Aralice (gitara) i Ivana Aleksijevića (klavir), kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Ulaznice za Koljin beogradski koncert koštaju 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara, a u prodaji će biti od 10. avgusta, na blagajni Kombank dvorane i preko mreže Eventim. Prvih 50 fanova koji isključivo na blagajni Kombank dvorane kupe po dve ulaznice (po bilo kojoj od navedenih cena) dobiće pre svih jedan CD “4 Prsta”.

Album zvanično izlazi 16. avgusta, odnosno od tada će CD biti u redovnoj prodaji u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i na internet platformama.

Previous post

PROKLETSTVO SUPERMENA: Margo Kider, glumica koja je igrala Lois Lejn, ipak izvršila samoubistvo

Next post

Stari kombi Aerosmitha pronađen napušten u šumi kod Bostona... A bio im je "najbolji drug" pre nego što su postali svetske zvezde

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *