Home»Film»Džon Travolta kao čuveni mafijaški bos… “Život i smrt Džona Gotija” u bioskopima od 30. avgusta

Džon Travolta kao čuveni mafijaški bos… “Život i smrt Džona Gotija” u bioskopima od 30. avgusta

3
Shares
Pinterest Google+
Život i smrt Džona Gotija/ Photo: Promo
Život i smrt Džona Gotija/ Photo: Promo

Film “Život i smrt Džona Gotija”, baziran na knjizi “U senci mog oca” Džona Gotija Džuniora, donosi priču o jednom od najpoznaitijih mafijaša u istoriji, koga tumači Džon Travolta.

U pitanju je biografska priča o italijansko-američkom lideru kriminalne porodice Gambino iz druge polovine prošlog veka.

Priču pripoveda Gotijev sin Džon Džunior, a radnja prati njegov život od detinjstva u siromaštvu do uspeha u podzemlju Njujorka.

Kevin Konoli potpisuje režiju ovog filma, dok su scenario napisali Lem Dobs i Lio Rosi. Pored Travolte, u filmu glumi i njegova supruga Keli Preston, a pojavljuju se još i Spenser Lofranko, Pruit Tejlor Vins, Stejsi Kič i mnogi drugi.

– Sarađujući blisko sa porodicom Goti, želeo sam da prikažem Džona Gotija što realnije moguće – kao dobrog, lošeg i opasnog. Mislim da film ne ulepšava nijedan aspekt njega kao kriminalca. Ali, u isto vreme, nadam se da sam pokazao i koliko je voleo svoju porodicu, kako je bio lojalan svojim ljudima i da je bio heroj među radničkom klasom koju je njegova organizacija štitila. Sada bolje razumem izreku – Čast među lopovima – objašnjava reditelj Kevin Konoli.

Dobitnik nagrade Grammy, muzičar Pitbull, radio je muzku za film. Osim što je debitovao kao filmski kompozitor, višestruko nagrađeni tekstopisac, muzički producent i pevač, takođe je napisao i izveo originalnu pesmu za odjavnu špicu filma.

Film “Život i smrt Džona Gotija” stiže u domaće bioskope 30. avgusta, a do tada pogledajte trejler…

Previous post

Najbolja muzička priča ovog leta... Peti Hills Up festival od 9. do 11. avgusta na Zlatiboru

Next post

STOP ZA "BUDŽENJE" PREGLEDA... U Beču razvijen algoritam koji otkriva više od 92 odsto "nameštaljki" u muzičkoj industriji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *