Home»Film»Zvuči pomalo morbidno, ali… Keri Fišer ipak u novom “Star Wars” filmu

Zvuči pomalo morbidno, ali… Keri Fišer ipak u novom “Star Wars” filmu

4
Shares
Pinterest Google+
Keri Fišer/YouTube printscreen
Keri Fišer/YouTube printscreen

Reditelj Džej Džej Abrams saopštio je da će do sada neobjavljeni snimci glumice Keri Fišer biti upotrebljeni u novom nastavku serijala “Ratova zvezda” da bi poslednja trilogija imala “zadovoljavajući zaključak”.

On je rekao predstavljajući postavu devetog nastavka serijala o porodici Skajvoker da će biti upotrebljeni snimci Keri Fišer snimljeni za film “Ratovi zvezda: Buđenje sile” iz 2015. godine.

Star Wars: The Last Jedi/ Photo: imdb.com
Star Wars: The Last Jedi/ Photo: imdb.com

Keri Fišer, koja je igrala princezu Leju preminula je iznenada  2016. kada je završila rad na filmu “Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj (The Last Jedi).

– Mi smo obožavali Keri Fišer. Nismo umeli da nađemo zaista zadovoljavajući zaključak za sagu o porodici Skajvoker bez nje. Pronašli smo način da odamo počast Kerinom nasleđu i ulozi Leje u Epizodi IX koristeći do sada neviđene snimke iz Epizode VII – rekao je Abrams.

U saopštenju se takođe potvrđuje da će Bili Di Vilijams (81) da se vrati u novom filmu kao Lando Kalrisijan, heroj pobune koji se nije pojavljivao u poslednjoj trilogiji.

Mark Hamil, koji igra Luka Skajvokera takođe će se pojaviti u najnovijem nastavku.

Snimanje će početi ove nedelje u Londonu, a očekuje se da će premijera biti u decembru 2019. godine. Za sada još nije određen naziv novog filma koji ima radni naslov Epizoda IX.

Previous post

Otkriveni novi detalji o smrti legendarnog Roja Orbisona... Imao je samo 52 godine kad mu je srce stalo

Next post

"Number 10"... Još jedan singl Interpola kojim najavljuju šesto studijsko izdanje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *