Home»Muzika»Skandinavski tinejdž dvojac Marcus & Martinus predgrupa na koncertu Džejsona Derula 28. oktobra u Štark Areni

Skandinavski tinejdž dvojac Marcus & Martinus predgrupa na koncertu Džejsona Derula 28. oktobra u Štark Areni

4
Shares
Pinterest Google+
Džejson Derulo i Marcus &Martinus/ Photo: Promo
Džejson Derulo i Marcus &Martinus/ Photo: Promo

Američki pevač Džejson Derulo najavio je da će mu se na evropskoj turneji, u okviru koje će nastupiti 28. oktobra u Štark Areni, pridružiti Marcus & Martinus, trenutno najveći pop fenomen koji dolazi iz Skandinavije.

– Džejson je jedan od naših najvećih idola, neverovatan umetnik i veliki čovek, za koga smo ponosni što možemo da ga nazovemo našim prijateljem. Prilika da mu se pridružimo na ovoj fantastičnoj turneji stvarno je ostvarenje sna – rekao je Markus Gunarsen – Takođe smo srećni što ponovo putujemo u Evropu i upoznajemo sve naše fantastične fanove.

– Džejson je oduvek bio naš uzor. Tako je talentovan i vredan. Mi smo skromni i ponosni što smo pozvani da idemo na turneju sa ovim velikim zabavljačem – dodao je Martin Gunarsen.

Džejson Derulo/ Photo: Exit
Džejson Derulo/ Photo: Exit

Džejson Derulo je na samom vrhu muzičkih top lista sa hitovima “In my head”, “Don’t wanna go home”, “Talk Dirty” i “Want to want me”.

Osim toga, osvojio je i još osam Top 10 hitova, uključujući i njegov debi 2009. “Whatcha Say” , duet sa Litl Miks “Secret Love Song”, a ovogodišnji “Swalla” sa Niki Minaj već je prešao 383 miliona samo na Spotifyu.

Marcus&Martinus/ Photo: Promo
Marcus&Martinus/ Photo: Promo

Marcus & Martinus, šesnaestogodišnji dečaci iz Norveške već su se ostvarili kao uspešni umetnici u velikim delovima Evrope.

Njihova prva evropska turneja, “Moments tour”, obuhvatila je 14 zemalja i 28 rasprodatih koncerata. Šta Evo šta Džejson Derulo kaže o zajedničkim nastupima…

Ulaznice za koncert u prodaji su na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra kao i na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.starkarena.co.rs

Previous post

NI SAJMON NIJE VEROVAO, ALI ISTINA JE... Ovaj pas stvarno - peva

Next post

"Šta je video zapadni vetar"… Piano summer festival od 1. do 6. avgusta u Vranju

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *