Home»Muzika»ENIGMA ZVANA LEJDI GAGA: Pevačica sprema šesti studijski album i to je jedino sigurno… Ostalo je – enigma

ENIGMA ZVANA LEJDI GAGA: Pevačica sprema šesti studijski album i to je jedino sigurno… Ostalo je – enigma

3
Shares
Pinterest Google+
Lejdi Gaga/Photo: facebook@ladygaga
Lejdi Gaga/Photo: facebook@ladygaga

Iako je ove godine otkazala 10 evropskih datuma u sklopu svetske turneje “Joanne”  zbog problema s fibromialgijom, Lejdi Gaga je svoje slobodne trenutke od koncerata iskoristila za snimanje novih materijala.

Nedavno je potvrdila kako snima šesti studijski album radnog naziva “LG6”, a za te potrebe koristi Electric Lady studio u Njujoru. Iako nema službenog datuma objave albuma, ako gledamo njezu diskografiju i kontinuitet objavljivanja novih materijala svake dve godine, onda bi “LG6” mogao da bude otkriven već krajem godine kao naslednik albuma “Joanne” iz 2016. godine. Ipak, Gaga je prvenstveno posvećena službenoj premijeri filma “A Star is Born” koji je režirao Bredli Kuper, u kome tumači glavnu ulogu. To bi moglo i da znači da će izlazak albuma biti pomeren za sledeću godinu, ali u pitanju su nagađanja koja nisu još potvrđena.

Na novom albumu Lejdi Gaga radi s DJ Whiteshadowom koji je učestvovao i na albumu “ARTPOP”, zatim Bloodpopm koji je primećen kako ulazi u studio, a koji je producirao sve pesme albuma “Joanne”, potom škotska producentkinja Sophie za koju mnogi kažu da će biti deo novog albuma Lejdi Gage, Mark Ronson za kojga su najveće šanse da će sarađivati na “LG6” jer je bio ključan u stvaranju albuma “Joanne”, kao i Boys Noize, nemački DJ koji je već neslužbeno potvrdio na Twitteru da se nalazi s Gagom u studiju.

U poslednje vreme postoje glasine da će ostvariti saradnja i sa Majli Sajrus koja u istom studiju snima svoj sedmi album.

Inače, Lejdi Gaga je već ranije imala impresivne saradnje, poput one s Florens Velč u pesmi “Hey Girl” ili Bijonse u numeri “Telephone”.

Prema nekim izvorima album bi trebalo da se zove – “Enigma”.

HL/izvor: music-box.h

Previous post

Demo bunt na Beer Gardenu uz bendove Door Window Nine, Sitzpinker i Dingospo Dali

Next post

SVE ZA FANOVE... Evo zašto i kako Metallica menja set listu od grada do grada

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *