Home»Muzika»Rok ne deli, nego spaja… QOST tražili od otganizatora da ukolne ogradu između VIP i “obične” publike na njihovom koncertu u Španiji

Rok ne deli, nego spaja… QOST tražili od otganizatora da ukolne ogradu između VIP i “obične” publike na njihovom koncertu u Španiji

5
Shares
Pinterest Google+
Džoš Hom/ Photo: youtube.com printscreen
Džoš Hom/ Photo: youtube.com printscreen

Frontmen benda Queens of the Stone Age zapretio je da će, ako se ne ukloni ograda u publici, otkazati koncert  na španskom Mad Cool Festivalu.

Džoš Hom zaustavio je svirku da bi organizatorima festivala uputio zahtev da se uklone ograde koje odvajaju VIP sekciju od posetilaca sa “običnim” ulaznicama i tako fanovima omoguće da dođu bliže bini.

-Redari, bolje vam je da pustite te ljude unutra zahtevao je Hom – Ja neću da sviram sve dok im ne dozvoli da uđu… bolje vam je da ih pustite jer večeras radite za mene.

– Tako je, dođite – dodao je – Ovo je koncert Queens Of The Stone Agea i možete da radite šta god poželite… Pustite ih unutra. 

Festivalski redari na kraju su ipak uklonili ogradu koja je odvajala VIP prostor, a kasnije za vreme nastupa, Hom je objasnio zašto je insistirao na tome:

– Razlog zašto sam rekao da puste i druge među vas (u VIP sekciju) je to što mi postaje muka od toga da neko stalno drugima govori što da rade. Muka mi je od konstantnog vređanja ljudi. Mi smo proputovali hiljade milja kako bismo svirali za vas i pružili vam veče za pamćenje. I nećemo otići sve dok ne budete skroz ludi – plešite, ljubite se sa nekim, doživite najbolje veče u svom životu. U suprotnom, samo ste gomila pripitomljenih životinja.

Deo QOTSA nastup na Mad Cool Festivalu na kome se Džoš raspravlja sa redarima snimljen je i dostupan online pa ga možete pogledati u nastavku… 

 

Izvor:mixer.hr

Previous post

AMERIČKO BLAGO... Čak 60 pesama na prvoj posthumnoj kompilaciji posvećenoj Tomu Petiju

Next post

Craig Morrison (Silicone Soul) kaže da se raduje nastupu na Summer3p festivalu... I mi se radujemo, a znamo i satnicu Moon Stagea

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *