Home»Muzika»Floridus iz Mostara specijalni gosti ovogodišnje Rockosidbie na Rajcu

Floridus iz Mostara specijalni gosti ovogodišnje Rockosidbie na Rajcu

4
Shares
Pinterest Google+
Floridus/ Photo: Facebook @floridus
Floridus/ Photo: Facebook @floridus

Bend Floridus iz Mostara specijalno je iznenađenje ovogodišnje Rockosidbe na Rajcu.

Jedna od perjanica Mostar Rock School, Floridus je nastao u januaru 2013. godine. Iste godine snimili su demo singl za pesmu “Ne stoji ti”i učestvovali na takmičenju Jager Music Night 2013 BiH na kome su i pobedili. Nagrada je bila snimanje albuma pa je “Na vrhu svijeta” objavljen u maju 2015. godine.

Bend je u junu 2015. pobijedio na Karlovačko RockOff Festivalu prema glasovima publike. U septembru naredne godine Floridus je učestvovao u projektu Bina Mira 2016 u Zrenjaninu.

Početkom 2017. snimljen je Jam With Friends sa istoimenom ekipom iz Mostara za pesmu “Navika”, koja će se naći na novom albumu, kao i pesma “Pepeljuga” za koju je urađen i spot čiju režiju potpisuje Miodrag Cicović.

Tokom prošle godine Floridus je nastupiao na nekoliko većih festivala uključujući novosadski Exit. Bend treuntno radi na novom materijalu koji obećava moderniji zvuk u kombinaciji pop/rock i electro muzike, a pre dva dana objavili su video singl “Polako”.

I samo da vas podsetimo, drugu godinu za redom Kosidba na Rajcu počinje uz zvuke rokenrola to u petak, 13. jula. Ispod spomenika Kosaču na drugom Open- air festivalu, pored Floridusa, nastupiće: Astor Lajka, Organizam, Strah od Džeki Čena i Ućuti Pas…

Previous post

Moto žurka 14. jula u Banatskom Karlovcu... Nastupaju: Catch Fire, Paja i jarići i Sanitarium

Next post

Make American Idiot Great Again! Zbog Trampa Britanci opet masovno kupuju "American Idiot" Green Daya

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *