Home»Muzika»Exit news: U sredu stižu Migosi, trojac kome ni pop kraljica nije odolela – spot za “Narcos” sniman je u Madoninoj kući u Majamiju

Exit news: U sredu stižu Migosi, trojac kome ni pop kraljica nije odolela – spot za “Narcos” sniman je u Madoninoj kući u Majamiju

4
Shares
Pinterest Google+
Migos/Photo: Šromo
Migos/Photo: Promo

Globalni muzički fenomen, trio Migos u sredu stižu u Srbiju, gde će posle razgledanja Beograda, već u četvrtak nastupiti na Exitu.

Njih porede sa Bitlsima, a njihovu popularnost nazivaju pravom Migomanijom, jer se i svetske zvezde  redom deklarišu kao njihovi fanov. Nakon što su se u fan klub već upisali Bijonse, Jay Z, Rijana, Kanje Vest, Drejk, Keti Peri, Donald Glover (Childish Gambino)… na red je došla i pop kraljica.

Tokom nedavnog nastupa Migosa na londonskom Wireless festivalu, Madona je tražila da joj se obezbedi mesto na bini odakle se zabavljala uz njihov šou i snimala atmosferu za svoje fanove na Instagramu.

U pitanju je novo “celebrity prijateljstvo”, jer je pop ikona nedavno ustupila i svoju kuću Migosima za potrebe snimanje spota “Narcos” koji na zabavan način imitira scene iz istoimene, popularne serije.

Prijateljstvo je počelo u martu na žurci koja je obeležila kraj dodele Oskara kada je Madona na svoj Twitter okačila zajedničku fotografiju sa Migosima i popularnom reperkom Cardi B koja je i supruga Offseta, jednog od članova “novih Bitlsa”. 

N A R C O S Visual Out Now @vevo

A post shared by QuavoHuncho (@quavohuncho) on

Madona je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koju je zarazila “Migomanija”. Tokom ovogodišnje MET gale, Rijana nije odolela da se fotografiše sa ekstravagantno obučenim Migosima, a trenutno najtraženiji holivudski glumac Donald Glover u svom govoru na dodeli Zlatnih globusa prvi je uporedio Migose sa čuvenim Bitlsima.

Čak su i Bijonse i Jay Z veliki fanovi njihovog rada – za svoj novi, zajednički singl “Apesh*t” odabrali su demo numeru Migosa, pa je njihov uticaj itekako očigledan u pesmi.

Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grejs Džons, Dejvid Geta, Martin Gariks, Frenč Montana, Zigi Marli, ZHU, LP, Alis Merton, Nina Kravc, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Ameli Lens, Ben Klok, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Tale of Us, Sevdaliza, DJ Tennis, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Previous post

"Armageddon Age"... Novosadski Thundersteel predstavio novi video singl i novu postavu

Next post

This is for you Avicii... Ovako će se elektronska zajednica oprostiti od Tima Berglinga

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *