Home»Muzika»Homeland»“Armageddon Age”… Novosadski Thundersteel predstavio novi video singl i novu postavu

“Armageddon Age”… Novosadski Thundersteel predstavio novi video singl i novu postavu

5
Shares
Pinterest Google+
Thundersteel/ Photo: Đorđe Madžarević
Thundersteel/ Photo: Đorđe Madžarević

Novosadski oldschool heavy metal sastav Thundersteel objavio je novi video singl “Armageddon Age”(Grom Tmina Records) i tako zvanično predstavio novu postavu i najavio novi materijal.

Video za “Armageddon Age” rađen je pod režiserskom palicom Aleksandra Madžarevića i MEMO Workshop tima, a singl je snimljen u studiu Alpha Design u Novom Sadu, za čiji miks i master je bio zadužen Vladimir Perović (The Gift).

– Veoma smo ponosni i srećni što smo kompletirali postavu, što smo ponovo na sceni i što smo konačno uspeli da realizujemo singl u ovakvom obliku! Ovim putem se zahvaljujemo kompletnom fantastičnom timu MEMO Workshop-a kao i svim asistentima – poručila je ekipa benda i dodala:
– Izdavanjem singla želeli smo da pošaljemo poruku publici da smo življi nego ikada i da definitivno radimo na tome da kompletiramo naše naredno izdanje, o čemu ćemo uskoro moći mnogo više da kažemo kada se sav proces pisanja i aranžiranja pesama završi. Sva pozitivna energija, pakao u nama, čekanje i strpljenje će se definitivno isplatiti.

 

Previous post

NIJE ED ŠIRAN NAJGORI... Čak su i Bitlsi inspiraciju za svoj hit pronašli u tuđoj pesmi

Next post

Exit news: U sredu stižu Migosi, trojac kome ni pop kraljica nije odolela - spot za "Narcos" sniman je u Madoninoj kući u Majamiju

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *