Home»Muzika»SVE NAŠE GODINE… Neverne bebe smestile su u jedan koncert. Ali kakav koncert…

SVE NAŠE GODINE… Neverne bebe smestile su u jedan koncert. Ali kakav koncert…

3
Shares
Pinterest Google+
Neverne bebe/ Photo: AleX
Neverne bebe/ Photo: AleX

Gde ima duše ima i dobre svirke. A mnogo duše su Neverne bebe u ponedeljak uveče poklonile svojoj publici u bašti SKC-a, realno najlepšeg ovorenog koncertnog prostora u centru grada.
Bend je koncertom u okviru BELEF-a obeležio i 25 godina na sceni i čini se da je upravo magija kultnog mesta urbanog Beograda doprinela da emocije puknu punom snagom. I one na bini i one ispred nje.

Neverne bebe/ Photo: AleX
Neverne bebe/ Photo: AleX

Prošarale su Bebe kroz dugu karijeru, podsetile na nezaboravne hitove, uneli u svoj zvuk te noći svu magiju koju imaju, a poblika im je vratila dvostruko. Pevali su s njima, skakali, plesali, plakali i praktično u dobrom delu koncerta bili kao deo benda.

Nabrajati šta su sve Neverne bebe odsvirale i kako, bespotrebno je sasvim. Jer, možeš da naređaš nazive pesama, ali kako da prepričaš dušu unetu u muziku?

Neverne bebe/ Photo: AleX
Neverne bebe/ Photo: AleX

Tek, kulminacija rođendanskog koncerta svakako je bilo pojavljivanje na sceni Gorice Ponjavić, pevačice koja je obeležila značajan deo karijere Beba, i nestvarna verzija pesme za sva vremena. “Dvoje”, naravno… uz horsko pevanje publike i suze u očima. Milanu se nisu videle iza tamnih naočara, ali skoro da možemo da se kladimo…

Tijana, Jelena, Milan, Ranđa, Vlajko i Sebastijan svirali su te noći za svoju dušu. Neki su samo imali sreće da bude i za njihovu.

 

Previous post

Robi Vilijams priznao da je paranoičan: Opsednut sam guglanjem svog imena, mislim da imam Aspergerov sindrom

Next post

BUĐENJE... Joko Ono pozvala Srpkinje da budu deo njenog projekta protiv nasilja nad ženama

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *