Home»Film»Povratak Žan-Lik Pikara… Patrik Stjuart ponovo na palubi Enterprajza?!

Povratak Žan-Lik Pikara… Patrik Stjuart ponovo na palubi Enterprajza?!

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Posle pokušaja kompanije Disney da podmladi pilota letelice Millennium Falcon, uvodeći Aldena Erenrajha da bude mladi Han Solo, CBS sprema najbolji odgovor – vraćanje legendarnog Patrika Stjuarta u kožu kapetana Žan-Lik Pikara.

CBS je, kako prenose američki mediji, potpisao pet godina dug i isto toliko miliona vrijedan ugovor sa producentom Aleksom Kurcmanom, sa ciljem da on u tom periodu radi na novoj seriji, mini-seriji i animiranom ostvarenju iz sveta “Zvjezdanih staza”.

Jedan od prvih Kurcmanovih poteza, kako se pominje u poslednjim navodima, jeste angažman upravo Stjuarta, žive ikone filma, ali i ovog serijala.

Patrik Stjuart/ Photo: imdb.com
Patrik Stjuart/ Photo: imdb.com

Stjuart se posljednji put u nekom “Star Trek“ filmu pojavio 2002. (“Nemesis”), dok je posljednja epizoda neke serije sa njim emitovana još 1993. godine. Ipak, da se neki veliki povratak sprema, nagovestio je nedavno i sam 77-godišnji glumac, govoreći za Red Carpet News da još nije gledao “Zvezdane staze: Discovery”, seriju iza koje takođe stoji Kurcman.

– Ali, možda ću uskoro imati dobar razlog da je pogledam – dodao je tada Stjuart.

“Zvezdane staze” u narednom periodu prete da preteknu i “Zvjezdane ratove” u hiperprodukciji, jer uz sve izlistane CBS-ove planove, ne treba zaboraviti da i Kventin Tarantino priprema svoju filmsku verziju.

 

Izvor: bosonoga.com

Previous post

Florence And The Machine objavili spot za pesmu "Big God"

Next post

Kamasi Vašington objavio novi album i spot za "Street Fighter Mas"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *